ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταρτίζει σχέδιο δράσης το Τμήμα Αλιείας μετά την ειδική έκθεση της Ελεγκτικής - Αναφορά σε σημαντική υποστελέχωση

Καταρτίζει σχέδιο δράσης το Τμήμα Αλιείας μετά την ειδική έκθεση της Ελεγκτικής - Αναφορά σε σημαντική υποστελέχωση

Στην ειδική έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας απαντάει με ανακοίνωση το Τμήμα Αλιείας και Θαλασσίων Ερευνών (ΤΑΘΕ).

Λαμβάνει υπόψη τις θέσεις της και καταρτίζει Σχέδιο Δράσης.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Αναφορικά με την Ειδική Έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας της Κυπριακής Δημοκρατίας για το Τμήμα Αλιείας και Θαλασσίων Ερευνών (ΤΑΘΕ), που δημοσιοποιήθηκε στις 12/9/2022, το Τμήμα επιθυμεί να σημειώσει τα ακόλουθα:

Το ΤΑΘΕ σέβεται της θέσεις της Ελεγκτικής Υπηρεσίας και διαβεβαιώνει πως θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να εφαρμόσει τις απαιτούμενες διορθωτικές ενέργειες και να αντιμετωπίσει τις οποιεσδήποτε παραλείψεις, αδυναμίες και κενά που παρατηρήθηκαν στις σχετικές διαδικασίες. Για το σκοπό αυτό, το ΤΑΘΕ έχει καταρτίσει Σχέδιο Δράσης Υλοποίησης Συστάσεων με ενέργειες που θα λαμβάνονται σε καθορισμένα χρονοδιαγράμματα, λαμβάνοντας υπόψη και τα θέματα υποστελέχωσης του Τμήματος σε σχέση με το μεγάλο εύρος των αρμοδιοτήτων του.

Για την αποτροπή δημιουργίας εσφαλμένων εντυπώσεων η Έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας θα πρέπει να διαβαστεί στο σύνολο της, καθώς σε αυτήν υπάρχουν καταγεγραμμένες οι θέσεις του Τμήματος για όλα τα ζητήματα που περιλαμβάνονται στην Έκθεση. Το ΤΑΘΕ άλλωστε, διατηρεί διαχρονικά, πλήρη και αγαστή συνεργασία με την Ελεγκτική Υπηρεσία.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top