Μενέντεζ: «Να ενισχύσουμε την άμυνα της Κύπρου απέναντι στην Τουρκία - Χαίρομαι που υπήρξε άρση του εμπάργκο»

Μενέντεζ: «Να ενισχύσουμε την άμυνα της Κύπρου απέναντι στην Τουρκία - Χαίρομαι που υπήρξε άρση του εμπάργκο»

Την ικανοποίησή του που τελικώς κατάφερε να αρθεί το εμπάργκο όπλων των ΗΠΑ στην Κύπρο εξέφρασε το απόγευμα του Σαββάτου μέσω του twitter, o γερουσιαστής των Δημοκρατικών Μπομπ Μενέντεζ.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Χαίρομαι λοιπόν που υπήρξε πλήρη άρση του εμπάργκο όπλων των ΗΠΑ στην Κύπρο Θα πρέπει να ενισχύσουμε τις αμυντικές ικανότητες της Κύπρου απέναντι στη συνεχιζόμενη και παράνομη κατοχή του βορείου τμήματος από την Τουρκία.»

ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE