ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Σκόνη τη Δευτέρα, βροχές την Τρίτη - Πέφτει σταδιακά η θερμοκρασία

Καιρός: Σκόνη τη Δευτέρα, βροχές την Τρίτη - Πέφτει σταδιακά η θερμοκρασία

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις, κυρίως στα βόρεια και στα ανατολικά παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά μέχρι λίγο ταραγμένη, ωστόσο αρχικά στα νότια, στα δυτικά και στα βόρεια, τοπικά θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και γύρω στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, ιδιαίτερα στο δυτικό μισό του νησιού. Στην ατμόσφαιρα ενδέχεται κατά διαστήματα να αιωρείται αραιή σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά μέχρι το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα νοτιοδυτικά παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ωστόσο το απόγευμα στα νοτιοδυτικά, τοπικά θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 34 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 29 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 31 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 27 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις, ενώ κατά τις αυγινές ώρες, ενδέχεται να σχηματιστεί κατά τόπους αραιή ομίχλη, ιδιαίτερα σε περιοχές του εσωτερικού αλλά και στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να στραφούν σταδιακά σε βορειοδυτικούς ως βορειοανατολικούς και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικούς, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Τρίτη, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό, από το μεσημέρι και μετά.

Την Τετάρτη, τοπικά αυξημένες νεφώσεις, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά, σε περιοχές του εσωτερικού και στα ανατολικά, από το μεσημέρι και μετά. Την Πέμπτη, τοπικά αυξημένες νεφώσεις που θα σχηματιστούν το απόγευμα, πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα ορεινά, σε περιοχές του εσωτερικού και στα ανατολικά.

Η θερμοκρασία μέχρι την Πέμπτη αναμένεται σταδιακά να σημειώσει μικρή πτώση, για να κυμανθεί κοντά ή και λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top