ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στεφάνου: Ήταν άδικο το εμπάργκο από ΗΠΑ και έπρεπε να αρθεί - Συνοδεύεται από όρους που εξυπηρετούν την πολιτική των Αμερικανών

Στεφάνου: Ήταν άδικο το εμπάργκο από ΗΠΑ και έπρεπε να αρθεί - Συνοδεύεται από όρους που εξυπηρετούν την πολιτική των Αμερικανών

Το εμπάργκο της Αμερικής στην Κύπρο έπρεπε να αρθεί ανέφερε ο ΓΓ της Κ.Ε του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου σχολιάζοντας το θέμα άρσης του αμερικανικού εμπάργκο. Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους από το Στατό Άγιο Φώτιο ο κ. Στεφάνου, ανέφερε πως το εμπάργκο ήταν άδικο, σημειώνοντας πως «εμπάργκο μπαίνουν σε αυτούς που παραβιάζουν διεθνές δίκαιο, ανθρώπινα δικαιώματα και εισβάλουν» .

Εμείς είμαστε είπε, θύματα και δεν είμαστε θύτες και άδικα η αμερικανική κυβέρνηση από το 74 και μετά έχει εμπάργκο σε βάρος της Κύπρου, εκτιμώντας πως το εμπάργκο έπρεπε να αρθεί.

Σε δεύτερο του σχόλιο ο κ. Στεφάνου ανέφερε πως αυτή η άρση συνοδεύεται από όρους σημειώνοντας πως αυτοί οι όροι είναι για να εξυπηρετούν την πολιτική των Αμερικανών.

Τρίτον που θέλω να πω συνέχισε, είναι ότι όποια άρση των όπλων που έπρεπε να γίνει δεν πρέπει να μας εκτρέπει από τον στόχο του αγώνα μας για λύση στο κυπριακό, μέσα από ειρηνικό τρόπο μέσα από διαπραγματεύσεις.

Πρόσθεσε ακόμη, πως αυτή την προσπάθεια πρέπει να την συνεχίσουμε, δεν δικαιούμαστε να απογοητευόμαστε από την στασιμότητα και το αδιέξοδο που υπάρχει από το 2017 και χωρίς λύση δεν μπορούσε να διασφαλίσουμε το μέλλον μας. Θα πρέπει σ’ αυτό να επιμείνουμε, συμπλήρωσε.

Αγροτικά Προϊόντα

Την Πολιτεία κάλεσε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ από τον Στατό Άγιο Φώτιο να στηρίζει τους ντόπιους παραγωγούς προσθέτοντας πως τα αγροτικά αυτά προϊόντα, της λαϊκής παράδοσης, μπορούν να συνεισφέρουν και στην ποιοτικότερη ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος της χώρας .

Τέτοιου είδους εκδηλώσεις, μας θυμίζουν ότι η Κύπρος έχει κάποια συγκριτικά πλεονεκτήματα όπως τα αυθεντικά της προϊόντα στα οποία θα πρέπει να επενδύσουμε δίνοντας το δικό μας στίγμα ενισχύοντας ταυτόχρονα την αγροτική οικονομία του τόπου μέσα από την παράδοση, ανέφερε, ο Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ, και εκφράζοντας την ικανοποίηση του για την μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top