ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρέας Μαυρογιάννης: Επιστρέφει τα πυρά στον ΔΗΣΥ - «Η πλειονότητα των ανθρώπων αυτού του τόπου αγωνιά για το μέλλον τους»

Ανδρέας Μαυρογιάννης: Επιστρέφει τα πυρά στον ΔΗΣΥ - «Η πλειονότητα των ανθρώπων αυτού του τόπου αγωνιά για το μέλλον τους»

Δεν έκανε πίσω ο υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Ανδρέας Μαυρογιάννης απαντώντας στον ΔΗΣΥ που επίκρινε άρθρο του αναφορικά με το «Κράτος πρόνοιας» που στοχεύει η παρούσα Κυβέρνηση.

Ακολουθεί αυτούσια η απάντηση Μαυρογιάννη

Φοιτητές στη Λεμεσό στήνουν τσαντίρια σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το ύψος των ενοικίων. Άλλοι εγκαταλείπουν τις σπουδές τους λόγω οικονομικών δυσχερειών. Χιλιάδες συμπολίτες μας πλήττονται από την ακρίβεια στα βασικά αγαθά, στα καύσιμα, στην ενέργεια. Η πλειονότητα των ανθρώπων αυτού του τόπου αγωνιά για το μέλλον τους και των παιδιών τους. Οι νέοι μας, βρίσκονται στο περιθώριο, αμειβόμενοι με μισθούς που μετά βίας φτάνουν για το ενοίκιο τους.

Σε όλα αυτά αναφέρεται στο σημερινό του άρθρο ο Ανδρέας Μαυρογιάννης. Στην ανάγκη για μία διακυβέρνηση, που να έχει συγκεκριμένο σχεδιασμό για ένα Κράτος Προνοίας με σύγχρονες δομές φροντίδας, με εκσυγχρονισμένες Υπηρεσίες Ευημερίας, με συγκεκριμένες πολιτικές και στοχευμένα προγράμματα για συρρίκνωση των οικονομικών και κοινωνικών ανισοτήτων, ούτως ώστε να στηριχθούν ουσιαστικά οι ευάλωτες ομάδες πληθυσμού.

Αυτό θα είναι το γράμμα και το πνεύμα της διακυβέρνησης του Ανδρέα Μαυρογιάννη. Της διακυβέρνησης που θα φέρει την αλλαγή.

Είναι με αυτή την κοινωνία των πολλών που έχει επαφή ο Ανδρέας Μαυρογιάννης και όχι με την κοινωνία των λίγων και των προνομιούχων, στην οποία προφανώς αναφέρεται και εξυπηρετεί ο Δημοκρατικός Συναγερμός και οι πολιτικές του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα αποτελέσματα των υποψήφιων έφεδρων αξιωματικών της 2024 ΕΣΣΟ

Ενώπιον κακουργιοδικείου οδηγείται ο Ζαννέττου – Υπέγραψε εγγύηση 100 χιλιάδων ευρώ

Καύσιμα: Συνεχίζονται οι μειώσεις – Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια – Πίνακες

Πιάνει δουλειά η Ελεγκτική για δαπάνες υποψηφίων - Το πρόστιμο και οι «τρύπες» στη νομοθεσία

Πυρκαγιά στην Πάφο: Σε επιφυλακή η Πυροσβεστική - Οι πληροφορίες που αξιολογούν για τα αίτιαΓεν.Εισαγγελέας: «Στο παρελθόν είχα οδηγίες από ΠτΔ για διαδικασία παύσης Γεν.Ελεγκτη και δεν το έκανα»

Γεν.Εισαγγελέας: «Στο παρελθόν είχα οδηγίες από ΠτΔ για διαδικασία παύσης Γεν.Ελεγκτη και δεν το έκανα»

Είχε οδηγίες από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο παρελθόν να ξεκινήσει διαδικασία παύσης του Γενικού Ελεγκτή και δεν το έκανε, είπε ο Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης, την Πέμπτη κατά την δεύτερη μέρα αντεξέτασής του ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου σχετικά με το αίτημά του για παύση του Γενικού Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top