Τέτοιου είδους απειλές δέχεται ο Σταυριανός – Λήφθηκαν μέτρα για την προστασία του

Τέτοιου είδους απειλές δέχεται ο Σταυριανός – Λήφθηκαν μέτρα για την προστασία του

Τα «πάνω-κάτω» έφερε η είδηση που είδε χθες (28/09) το φως της δημοσιότητας, μετά από δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», που ήθελε τον ιατροδικαστή, Πανίκο Σταυριανό, με επιστολή τους προς τον Αρχηγό της Αστυνομίας, να ζητά προστασία από το σώμα, θέτοντας θέμα για την ασφάλειά του.

Προστασία ζητά ο ιατροδικαστής

Συγκεκριμένα, στην επιστολή του προς το Αρχηγό, ο Πανίκος Σταυριανός, υποστήριξε ότι, με την παράδοση του πορίσματος «δικάστηκε» και «καταδικάστηκε», τόσο από τους ποινικούς ανακριτές, όσο και από τα ΜΜΕ, καθώς και από άλλους, ενώ παράλληλα έκανε λόγω για παραβίαση του δικαιώματός του για δίκαιη δίκη. Την ίδια ώρα, στην επιστολή του διερωτήθηκε πώς μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτόν του εφόσον ήδη έχει καταδικαστεί.

Σύμφωνα με σημερινό (29/09) δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», οι απειλές που επικαλείται πως δέχθηκε ο ιατροδικαστής, είναι ως επί το πλείστων, αναρτήσεις πολιτών στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και έχουν να κάνουν με την αυτοψία και την νεκροτομή στη σορό του αδικοχαμένου εθνοφρουρού, Θανάση Νικολάου.

«Άργησαν πολύ να σε καταδικάσουν Σταυριανέ»

Σχολιάζοντας το θέμα χθες (28/09), σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η μητέρα του θύματος, κα Ανδριάνα Νικολάου, ανέφερε πως, «φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης. Άργησαν πολύ να σε καταδικάσουν Σταυριανέ. Σού έδωσαν χάριν...Τούς εξαπατούσες και σε πίστευαν όλοι για 17 ολόκληρα χρόνια. Μα τώρα έφτασε η ώρα της αλήθειας».

«Έβγαλα τον ίδιο τον Θανάση από τον τάφο και μίλησε με την άφωνη μαρτυρία του την αλήθεια. την οποία βιάστηκαν οι εμπλεκόμενοι «συνεργάτες» σου να θάψουν βαθιά στο χώμα. Μην ξεχνάς όμως ότι, ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρεται», είπε χαρακτηριστικά η κα Ανδριάνα.

Ο αείμνηστος Θανάσης, συνέχισε, «που σκότωσαν άδικα και όλη η οικογένεια του, που έχετε όλοι καταστρέψει, σε έχουν καταδικάσει από την πρώτη στιγμή στην σκηνή με τα ψέματα που είπες για να καλύψεις το οφθαλμοφανές άγριο έγκλημα και μάς καταδίκασες να αγωνιζόμαστε και να παλεύουμε με την διαφθορά 17 ολόκληρα χρόνια, για να αποδείξουμε την αλήθεια που κουκούλωσες στην σκηνή μαζί με τους παρευρισκόμενους συνεργάτες σου, χωρίς έρευνες και χωρίς νεκροψία.»

«Ένα να είσαι βέβαιος, ότι, ο Θεός αργεί μα δεν λησμονεί. Όσον αφορά την «προστασία» που ζητάς. Ποιους φοβάσαι; Μήπως τους συνεργάτες σου; Αντί να πούμε... είπαν μας; Έλεος».

Εισακούστηκε το αίτημα του ιατροδικαστή

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, δεχτό έγινε το αίτημα του ιατροδικαστή, Πανίκου Σταυριανού, ενώ από χθες (29/09) η Αστυνομία προχώρησε στη λήψη μέτρων για την προστασία του.

Συγκεκριμένα, η Επιτροπή Αξιολόγησης Κινδύνου της Αστυνομίας έλαβε απόφαση, όπως ληφθούν μέτρα προστασίας τα οποία όμως, δεν θα δημοσιοποιηθούν, για ευνόητους λόγους. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Βρετανικά μαχητικά κατέρριψαν drones που κατευθύνονταν σε Ιορδανία και Μπαχρέιν - Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν με πιο σκληρά αντίποινα

LIVE: Βρετανικά μαχητικά κατέρριψαν drones που κατευθύνονταν σε Ιορδανία και Μπαχρέιν - Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν με πιο σκληρά αντίποινα

Φλέγεται η Μέση Ανατολή, την ώρα που το Ισραήλ εξαπολύει κύμα επιθέσεων απέναντι στην Τεχεράνη και τη Βηρυτό. Το Ιράν απαντά με μπαράζ πυραύλων και drones, βάζοντας στο στόχαστρο το Τελ Αβίβ, αλλά και χώρες του Κόλπου. To μεσημέρι βρέθηκαν στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου», στην Πάφο οι ηγέτες της Ελλάδας και Γαλλίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και Εμανουέλ Μακρόν, όπου τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE