Το πλάνο του Μιλόγεβιτς για επιστροφή στις νίκες

Το πλάνο του Μιλόγεβιτς για επιστροφή στις νίκες

Με νίκη θέλει να συνδυάσει το πρώτο του παιχνίδι στο πρωτάθλημα σαν προπονητής στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Οι γαλαζοκίτρινοι αντιμετωπίζουν τον Ακρίτα Χλώρακας στην Πάφο και θέλουν να επιστρέψουν άμεσα στις νίκες στο πρωτάθλημα μετά τις δύο ισοπαλίες με ΑΕΛ και Καρμιώτισσα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE