ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Χριστοδουλίδης: «Ξεκάθαρος ο στόχος μας να φτιάξουμε μια Κύπρο καλύτερη για τα παιδιά μας»

Νίκος Χριστοδουλίδης: «Ξεκάθαρος ο στόχος μας να φτιάξουμε μια Κύπρο καλύτερη για τα παιδιά μας»

Ο στόχος μας είναι ένας και ξεκάθαρος να φτιάξουμε μια Κύπρο καλύτερη για τα παιδιά μας και να προσφέρουμε στον κάθε πολίτη καλύτερο επίπεδο ζωής και πιο αξιοπρεπή καθημερινότητα, ανέφερε ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης σε συγκέντρωση του το βράδυ του Σαββάτο στην Πόλη Χρυσοχούς και στο πλαίσιο περιοδείας του σε Δήμους και κοινότητες της επαρχίας Πάφου.

Στην αίθουσα στο «Πολιτιστικό Κέντρο Πόλης Χρυσοχούς» όπου και πραγματοποιήθηκε περιφερειακή συγκέντρωση ο κ. Χριστοδουλίδης ανέπτυξε τις θέσεις και προτάσεις του και επανέλαβε την πρόθεσή του για μια Κυβέρνηση ευρείας αποδοχής.

Τόνισε ότι τα κριτήρια που θέτει για τη νέα Κυβέρνηση θα είναι η ικανότητα, το ήθος και η θέληση για προσφορά.

Ενδεικτικά σε ομιλία του ο κ. Χριστοδουλίδης ανέφερε πως αν ο λαός τον τιμήσει με την ψήφο του, πρόθεση του είναι ο σχηματισμός μιας οικουμενικής κυβέρνησης. Μέσα από το διάλογο με την κοινωνία, ένα από τα βασικά συμπεράσματα που προέκυψαν συνέχισε, είναι οι προκλήσεις και τα προβλήματα που έχουμε ενώπιον μας, δεν έχουν ούτε ιδεολογικό, ούτε κομματικό χαρακτήρα.

Επεσήμανε επίσης πως δεν επηρεάζεται διαφορετικά ένας νέος άνθρωπος που προέρχεται από την Αριστερά από ένα νέο που προέρχεται από τη Δεξιά, στην προσπάθεια να βρει μια ποιοτική θέση εργασίας. Πρόσθεσε ακόμη πως δεν επηρεάζεται διαφορετικά ένας αγρότης που προέρχεται από το κέντρο, σε σχέση με έναν αγρότη που προέρχεται από τη Δεξιά, στην προσπάθεια του να αντιμετωπίσει το υψηλό κόστος παραγωγής που προκύπτει σήμερα.

Ο κ. Χριστοδουλίδης επισκέφτηκε το Σάββατο δεύτερη ημέρα της περιοδείας του τον Κάθηκα, τις Αρόδες, την Ίνεια, τη Δρούσια, το Νέο Χωριό, το Προδρόμι και την Πόλη Χρυσοχούς.

Ο κ. Χριστοδουλίδης ανέπτυξε μεταξύ άλλων μερικές από τις προτάσεις του που αφορούν το στεγαστικό, την αντιμετώπιση της αστυφιλίας που πλήττει τις κοινότητες τις υπαίθρου, την ενίσχυση των υπηρεσιών Υγείας με την παρουσία προσωπικών ιατρών στην ύπαιθρο, καθώς και την έμφαση που πρέπει να δοθεί στην ταυτότητα των προϊόντων μας προωθώντας την παραγωγή υψηλής ποιότητας προϊόντων.

Επιπρόσθετα αναγνώρισε τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι κοινότητες της υπαίθρου με κίνδυνο να οδηγηθούν σε μαρασμό αφού όλο και περισσότεροι νέοι επιλέγουν να εγκαταλείπουν τις κοινότητές τους.

Έχουμε ως εκ τούτου πρόσθεσε την ευθύνη να ανακόψουμε τις συνέπειες της αστυφιλίας, στηρίζοντας έμπρακτα την ύπαιθρο και ειδικότερα τους νέους και τις νέες που επιθυμούν να ζήσουν στις κοινότητες, μέσα από την ανάπτυξη των απαραίτητων υποδομών και δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για αξιοπρεπή διαβίωση, πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας αλλά και ευκαιρίες εργοδότησης.

Σήμερα ο κ. Χριστοδουλίδης επισκέπτεται το Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Στήθηκε Κέντρο Κρίσεως για την πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού - Στο σημείο η Υπ. Γεωργίας -Δείτε βίντεο

Στήθηκε Κέντρο Κρίσεως για την πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού - Στο σημείο η Υπ. Γεωργίας -Δείτε βίντεο

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 και ώρα 09:50 στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top