Υπόθεση Θανάση: Τρίμηνη διορία ανακρίσεων - «Δικαίωση θα υπάρχει μόνο με τη σύλληψη των δραστών»

Υπόθεση Θανάση: Τρίμηνη διορία ανακρίσεων - «Δικαίωση θα υπάρχει μόνο με τη σύλληψη των δραστών»

Πλήρης συνεργασία της οικογένειας του Θανάση Νικολάου με την Αστυνομία και την ανακριτική ομάδα ανακοίνωσε ο Γενικός Εισαγγελέας Γιώργος Σαββίδης, σε δηλώσεις του σήμερα λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι.

Στο πλάι του Γενικού Εισαγγελέα βρέθηκε και η μητέρα του άτυχου εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου, Ανδριάνα, καθώς και άλλα μέλη της οικογένειας.

«Θα υπάρχει πλήρης συνεννόηση και ανταλλαγή πληροφοριών με την ανακριτική ομάδα που αποτελείται από αξιωματικούς της Αστυνομίας που δεν έχουν καμία σχέση με την επαρχία Λεμεσού που είχαν αναλάβει τότε τη διερεύνηση», είπε ο Γενικός Εισαγγελέας.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Σαββίδη, «η διάρκεια των ανακρίσεων θα είναι τρεις μήνες. Έχουμε συμφωνήσει με τον υπαρχηγό ότι αυτούς τους τρεις μήνες η ομάδα θα δουλεύει αναπόσπαστα και στους τρεις μήνες θα μου δοθεί έκθεση για να δούμε προς προχωρούμε».

«Θέλουμε να φτάσουμε σε ένα τέλος με αυτή την ιστορία. Έχουμε κουραστεί. Δικαίωση θα υπάρχει μόνο με τη σύλληψη των δραστών. Καλούμε όσους γνωρίζουν κάτι να το πουν», είπε η Ανδριάνα Νικολάου.

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE