ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμός 12χρονης: Κλήθηκε να καταθέσει για τέταρτη φορά η ανήλικη - Αναμένονται νέες συλλήψεις

Βιασμός 12χρονης: Κλήθηκε να καταθέσει για τέταρτη φορά η ανήλικη - Αναμένονται νέες συλλήψεις

Για τέταρτη φορά κλήθηκε να καταθέσει, χθες Δευτέρα, η 12χρονη μαθήτρια από τον Κολωνό, προκειμένου να έρθουν στο φως νέα στοιχεία της υπόθεσης βιασμού και εκπόρνευσης από τον Ηλία Μίχο και άλλους άνδρες τους οποίους προσέγγιζε ο 53χρονος μέσα από εφαρμογή γνωριμιών.

Η κατάθεση της ανήλικης έγινε σε δύο άξονες. Αρχικά, το κορίτσι κλήθηκε να περιγράψει όλα όσα έζησε στον οίκο ανοχής, ενώ στη συνέχεια, οι αστυνομικοί της έδειξαν φωτογραφίες, προκειμένου, το κορίτσι, να αναγνωρίσει τους βιαστές της.

Η αστυνομία συνέχιζε τις έρευνες ώστε να ταυτοποιηθούν πλήρως και άλλα άτομα από τη λίστα των 213 που είχαν επικοινωνήσει με κάποιο από τα προφίλ της 12χρονης στο Blindchat.

Μετά την κατάθεση, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αναμένεται να εκδοθούν επτά εντάλματα σύλληψης για άτομα που είχαν κλείσει ραντεβού με την ανήλικη μέσω της εφαρμογής γνωριμιών.

Δύο άτομα ακόμα παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ για την υπόθεση

Υπενθυμίζεται ότι χθες, προσήλθαν αυτοβούλως στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ακόμη δύο άνδρες, ηλικίας 34 και 50 ετών, για την υπόθεση.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, για τη διακρίβωση χρηστών που φέρονται να συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με την ανήλικη και ενδεχομένως να συναντήθηκαν μαζί της, προσήλθαν στη ΓΑΔΑ, χθες το απόγευμα και το βράδυ, ένας 50χρονος και ένας 34χρονος, αντίστοιχα.

Οι δύο άνδρες ανέφεραν ότι συνομίλησαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με γυναίκα που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη η οποία φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό. Εξετάστηκαν ενόρκως και στη συνέχεια αποχώρησαν, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση.

Το ΠΑΣΟΚ διέγραψε μέλος του που είχε επικοινωνήσει με την ανήλικη

Στο μεταξύ, το ΠΑΣΟΚ, νωρίτερα, προχώρησε στη διαγραφή μέλος του, το οποίο φέρεται να είχε επικοινωνήσει μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής Blindchat με τη 12χρονη στον Κολωνό.

Αυτό δήλωσε μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Σπυρόπουλος.

«Δεν έχουμε κανένα επίσημο στοιχείο από την αστυνομία και την έρευνα που γίνεται. Υπήρχαν κάποιες πληροφορείς, που όπως μπορέσαμε διερευνήσαμε. Είναι ήδη εκτός κόμματος. Η υπόθεση αυτή πρέπει να καθαρίσει», είπε ο γραμματέας του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες το μέλος του κόμματος που διεγράφη, διαμένει στη Ρόδο και ήταν μέλος της δημοτικής οργάνωσης του κόμματος στο νησί. Όταν η Χαριλάου Τρικούπη ενημερώθηκε για την φερόμενη εμπλοκή του, τον έθεσε εκτός κόμματος.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top