Μάχη για τη ζωή δίνει η 46χρονη μητέρα - Με το υπηρεσιακό όπλο «υπέγραψε» την τραγωδία ο αστυνομικός
Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 46χρονη μητέρα στη Λεμεσό, με τις επόμενες ώρες να θεωρούνται καθοριστικές για τη ζωή της.

Πριν λίγους μήνες η οικογένεια έμενε σε άθλιες συνθήκες, χωρίς ρεύμα, χωρίς νερό, χωρίς τουαλέτα, κουζίνα και κοιμόταν πάνω σε ξύλινα παλέτα.
Εθελοντές από το Φιλανθρωπικό Σωματείο "Αγκαλιάζω με αγάπη" , ενώθηκαν και τους βοήθησαν δημιουργώντας τους ένα όμορφο χώρο να μένουν.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Συγκλονιστικό: Σε αυτό το εγκαταλελειμμένο υποστατικό ζούσε οικογένεια Κυπρίων - Κοιμόταν σε παλέτα - Η κίνηση ανθρωπιάς
Τα μέλη της οικογένειας , θέλοντας να ανταποδώσουν , την στήριξη και αγάπη που έλαβαν , παράθεσαν, το Σαββατοκυρίακο, το πρόγευμα που προσφέρεται στις άπορες οικογένειες της περιοχής στην καινούρια τους κουζίνα!
Δείτε την όμορφη ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




