Χειροπέδες σε μαθήτρια για ναρκωτικά στη Λάρνακα - Συνελήφθησαν άλλοι δυο

Χειροπέδες σε μαθήτρια για ναρκωτικά στη Λάρνακα - Συνελήφθησαν άλλοι δυο

Σε τρεις συλλήψεις για κατοχή και χρήση ναρκωτικών ουσιών προχώρησε χτες το βράδυ η ΥΚΑΝ Λάρνακας.Στις 19.30 συνελήφθη 18χρονη μαθήτρια από τη Ρουμανία, μόνιμος κάτοικος Κύπρου, γιατί στο διαμέρισμά της εντοπίστηκε μικρή ποσότητα ρητίνης κάνναβης.

Λίγο αργότερα συνελήφθη  31χρονος οδηγός από τη Βουλγαρία, αφού οι άνδρες της ΥΚΑΝ βρήκαν στο όχημά του μισό γραμμάριο ρητίνης κάνναβης.

Τέλος, άνδρες της Τροχαίας συνέλαβαν 19χρονο από τη Βρετανία, μόνιμο κάτοικο Κύπρου, αφού στο αυτοκίνητο που οδηγούσε εντόπισαν ένα βιομηχανοποιημένο τσιγάρο που περιείχε φύλλα ρητίνης κάνναβης.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εγκρίθηκε από το κυβερνητικό συμβούλιο η πρόταση του Νετανιάχου για κατάληψη της πόλης της Γάζας - Τι περιλαμβάνει το σχέδιο

Εγκρίθηκε από το κυβερνητικό συμβούλιο η πρόταση του Νετανιάχου για κατάληψη της πόλης της Γάζας - Τι περιλαμβάνει το σχέδιο

Το κυβερνητικό συμβούλιο ασφαλείας του Ισραήλ ενέκρινε πρόταση του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου που προβλέπει ο στρατός της χώρας να καταλάβει «την πόλη της Γάζας», ανέφερε προ ολίγου X ο Μπαράκ Ραβίντ, ισραηλινός ρεπόρτερ του ειδησεογραφικού ιστότοπου Axios και του CNN, επικαλούμενος πηγή του στην ισραηλινή κυβέρνηση την οποία δεν κατονόμασε.

BEST OF TOTHEMAONLINE