Πιέζει ο Απόλλωνας για 4 Δεκεμβρίου – «Φίφτυ - φίφτυ» οι πιθανότητες…

Πιέζει ο Απόλλωνας για 4 Δεκεμβρίου – «Φίφτυ - φίφτυ» οι πιθανότητες…

Έχει διαρρεύσει ότι τα τελευταία 24ωρα, η διοίκηση του Απόλλωνα πιέζει προς πάσα (αρμόδια) κατεύθυνση, για να διεξαχθεί το Λεμεσιανό ντέρμπι της 4ης Δεκεμβρίου, στο νεόκτιστο γήπεδο στο Κολόσσι.

Προς το παρών δεν υπάρχει θετική ανταπόκριση, ενώ πληροφορίες φέρουν την ΑΕΛ να είναι αρνητική. Να σημειώσουμε ότι τυπικά γηπεδούχος, στην αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, είναι ο Απόλλωνας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE