Πιέζει ο Απόλλωνας για 4 Δεκεμβρίου – «Φίφτυ - φίφτυ» οι πιθανότητες…

Πιέζει ο Απόλλωνας για 4 Δεκεμβρίου – «Φίφτυ - φίφτυ» οι πιθανότητες…

Έχει διαρρεύσει ότι τα τελευταία 24ωρα, η διοίκηση του Απόλλωνα πιέζει προς πάσα (αρμόδια) κατεύθυνση, για να διεξαχθεί το Λεμεσιανό ντέρμπι της 4ης Δεκεμβρίου, στο νεόκτιστο γήπεδο στο Κολόσσι.

Προς το παρών δεν υπάρχει θετική ανταπόκριση, ενώ πληροφορίες φέρουν την ΑΕΛ να είναι αρνητική. Να σημειώσουμε ότι τυπικά γηπεδούχος, στην αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, είναι ο Απόλλωνας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ιστορική μέρα για την Κύπρο: Πρώτη επίσκεψη Προέδρου των ΗΑΕ – Τι αλλάζει στις σχέσεις των δύο χωρών

Ιστορική μέρα για την Κύπρο: Πρώτη επίσκεψη Προέδρου των ΗΑΕ – Τι αλλάζει στις σχέσεις των δύο χωρών

Σήμερα, 14 Δεκεμβρίου 2025, θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Σεΐχης Mohammed bin Zayed al Nahyan, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη. Πρόκειται για ιστορική επίσκεψη, την πρώτη του Προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Κύπρο, η οποία επιβεβαιώνει με τον πλέον επίσημο τρόπο την νέα δυναμική που αναπτύσσεται στις σχέσεις των δυο χωρών αλλά και το στρατηγικό βάθος και την ωριμότητα που έχουν αποκτήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE