Έρευνες για τα χρήματα που εντοπίστηκαν στην κατοχή του βασικού υπόπτου για τον φόνο του 41χρονου στις φυλακές

Έρευνες για τα χρήματα που εντοπίστηκαν στην κατοχή του βασικού υπόπτου για τον φόνο του 41χρονου στις φυλακές

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες σχετικά με το χρηματικό ποσό που εντοπίστηκε στην κατοχή του 41χρονου βασικού υπόπτου για τον φόνο του Tansu Cidan στις Κεντρικές Φυλακές, αλλά και για την φωτιά που ξέσπασε στο κελί του στα κρατητήρια της Λακταμίας.

Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη μετά από οδηγίες του Αρχηγού της Αστυνομίας Στέλιου Παπαθεοδώρου, με σκοπό να διαπιστωθεί πως βρέθηκαν στην κατοχή του 41χρονου τα χρήματα, που είναι πέρα των 1.000 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι πιστεύεται πως τα χρήματα δόθηκαν στον 41χρονο από συγγενικό του πρόσωπο και ο ίδιος κατάφερε να τα περάσει εντός του κελιού του.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται και οι έρευνες για την φωτιά που ξέσπασε στο κελί του 41χρονου στα κρατητήρια της Λακατάμιας. 

Αναμένεται σήμερα Πέμπτη η σύσκεψη στη Νομική Υπηρεσία για το τελικό κατηγορητήριο και ποιοι θα βρίσκονται σε αυτό, ενώ η υπόθεση αναμένεται να καταχωρηθεί ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας αύριο Παρασκευή 25 Νοεμβρίου. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE