ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Bild για Χαϊκάλη: Σκάνδαλο η υπουργοποίηση αυτού του δεξιού λαϊκιστή

Bild για Χαϊκάλη: Σκάνδαλο η υπουργοποίηση αυτού του δεξιού λαϊκιστή

Βέλη κατά του νέου υφυπουργού Εργασίας εξαπολύει η γερμανική ταμπλόιντ εφημερίδα Bild στον 65χρονο Παύλο Χαϊκάλη, με αφορμή την πρόσφατη υπουργοποίησή του.

Χαρακτηρίζοντας την αναβάθμισή του στο κυβερνητικό σχήμα ως σκάνδαλο μιλά για έναν δεξιό λαϊκιστή. 

Συγκεκριμένα, στο άρθρο με τίτλο «Ο επόμενος υπουργός-σκάνδαλο στην κυβέρνηση Τσίπρα», η γερμανική εφημερίδα αναφέρει για τον κ. Χαϊκάλη ότι πρόκειται για «δεξιό λαϊκιστή που συγκρίνει τη Μέρκελ με τον Χίτλερ». 

Οπως σημειώνει ο ίδιος ο κύριος Χαϊκάλης σε συνέντευξή του στην Tagesspiegel, είχε αναφέρει πως η καγκελάριος Μέρκελ είναι σαν τον Χίτλερ. «Ο άνθρωπος που συνέκρινε τη Μέρκελ με τον Χίτλερ τώρα κάθεται στο τραπέζι του υπουργικού συμβουλίου για να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις που συμφωνεί η Γερμανίδα Καγκελάριος με τον Έλληνα πρωθυπουργό» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο άρθρο. 

Μάλιστα, η γερμανική εφημερίδα συνεχίζει αναφέροντας πως ο «νυν υπουργός είναι ένας διάσημος ηθοποιός που συντάχτηκε μόλις το 2012 με τα δεξιά λαϊκά κόμματα κατεβαίνοντας στο στίβο της ελληνικής πολιτικής σκηνής». Αναφορά κάνει και στην εκστρατεία του κόμματος με τίτλο Η Ελλάδα στους Έλληνες, της οποίας θερμός υποστηρικτής υπήρξε ο κ. Χαϊκάλης. 

«Ο κ. Τσίπρας προφανώς είχε μεγάλη δυσκολία να βρει νέο υπουργό και η επιλογή του κ. Χαϊκάλη αποτελεί ακόμη ένα σημάδι πως δεν θα εφαρμοστούν οι μεταρρυθμίσεις» προσθέτει. 

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top