The Break με την Υπουργό Ενέργειας Νατάσα Πηλείδου

The Break με την Υπουργό Ενέργειας Νατάσα Πηλείδου

Η Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας έχει ρεύμα και δεν ξεμένει ποτέ από ενέργεια! Η πιο προσγειωμένη (και ρεαλιστική) προσέγγιση του θέματος του φυσικού αερίου, ο δύσκολος ενεργειακός χειμώνας, το ακριβό ηλεκτρικό ρεύμα, η επόμενη βαριά βιομηχανία του νησιού και φυσικά ο ελέφαντας στο δωμάτιο, ο Νίκος Χριστοδουλίδης, το διχασμένο Υπουργικό και η φουλ στήριξη του Αβέρωφ Νεοφύτου.

Θα συνεχίσει με την πολιτική και μετά τη λήξη της θητείας της και από ποιο πόστο;

Τι θα πράξει σε περίπτωση που της ζητηθεί από τον νέο πρόεδρο να παραμείνει στη θέση της και ποια ερώτηση βαρέθηκε να ακούει στις συνεντεύξεις της;

Η Νατάσα Πηλείδου σε ένα Break από την καθημερινότητα αλλά όχι την πραγματικότητα!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

Στην προσπάθεια για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων με στόχο μια διαρκή και βιώσιμη λύση του Κυπριακού, με βάση μια δικοινοτική, διζωνική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται από το πλαίσιο του ΟΗΕ και τις αξίες και αρχές της ΕΕ, η αλληλεγγύη εταίρων όπως η Ισπανία είναι πολύ σημαντική, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Πρέσβειρας του Βασιλείου της Ισπανίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Mercedes Alonso Frayle.

BEST OF TOTHEMAONLINE