The Break με την Υπουργό Ενέργειας Νατάσα Πηλείδου

The Break με την Υπουργό Ενέργειας Νατάσα Πηλείδου

Η Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας έχει ρεύμα και δεν ξεμένει ποτέ από ενέργεια! Η πιο προσγειωμένη (και ρεαλιστική) προσέγγιση του θέματος του φυσικού αερίου, ο δύσκολος ενεργειακός χειμώνας, το ακριβό ηλεκτρικό ρεύμα, η επόμενη βαριά βιομηχανία του νησιού και φυσικά ο ελέφαντας στο δωμάτιο, ο Νίκος Χριστοδουλίδης, το διχασμένο Υπουργικό και η φουλ στήριξη του Αβέρωφ Νεοφύτου.

Θα συνεχίσει με την πολιτική και μετά τη λήξη της θητείας της και από ποιο πόστο;

Τι θα πράξει σε περίπτωση που της ζητηθεί από τον νέο πρόεδρο να παραμείνει στη θέση της και ποια ερώτηση βαρέθηκε να ακούει στις συνεντεύξεις της;

Η Νατάσα Πηλείδου σε ένα Break από την καθημερινότητα αλλά όχι την πραγματικότητα!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Η Κυβέρνηση καταδικάζει τις σοβαρές παραβιάσεις από το κατοχικό καθεστώς στη νεκρή ζώνη στην περιοχή της Πύλας, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών και προβαίνει σε όλα τα απαραίτητα διαβήματα τόσο στην Κύπρο, όσο και στη Νέα Υόρκη, προς αποτροπή των νέων μεθοδεύσεων των κατοχικών δυνάμεων, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ερωτηθείς σε σχέση με την ανακοίνωση από πλευράς ΟΥΝΦΙΚΥΠ για "μη εξουσιοδοτημένη είσοδο προσωπικού ασφαλείας των Τουρκοκυπρίων" εντός της ουδέτερης ζώνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE