Ο κύβος ερρίφθη - Αυτός θα καθίσει στον Αρχιεπισκοπικό Θρόνο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου

Ο κύβος ερρίφθη - Αυτός θα καθίσει στον Αρχιεπισκοπικό Θρόνο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου

O Μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα αναδειχθεί νέος Αρχιεπίσκοπος.

Όλες οι πληροφορίες αναφέρουν πως αυτό θα είναι το τελικό αποτέλεσμα και μάλιστα σε εκλογές ενός γύρου με εννέα ή και δέκα ψήφους. Αυτά τα δεδομένα προκύπτουν από τους εκκλησιαστικούς κύκλους.

Όπως αναφέραμε και σε χθεσινό δημοσίευμα, το επόμενο και τελευταίο στάδιο για την εκλογή του Αρχιεπισκόπου θα παιχθεί στην δεκαεξαμελή Ιερά Σύνοδο, η οποία θα συνέλθει για να εξετάσει τυχόν ενστάσεις και να επικυρώσει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

Εξάλλου μπορεί ο Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος να ήρθε πρώτος στην προτίμηση των πιστών και επικράτησε με 35,68%, ο Πάφου Γεώργιος όμως, έχει τη στήριξη της πλειοψηφίας των μελών της Ιεράς Συνόδου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα ερωτήματα που δεν απάντησε ο Αναστασιάδης: Οι σκιές που παραμένουν

Τα ερωτήματα που δεν απάντησε ο Αναστασιάδης: Οι σκιές που παραμένουν

Παρά τις εκτενείς απαντήσεις που έδωσε ο Νίκος Αναστασιάδης στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου για το πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς, σειρά ζητημάτων παραμένουν στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης. Ο τέως Πρόεδρος επιχείρησε να αντικρούσει τις αναφορές που αφορούν το δικηγορικό του γραφείο, τα ταξίδια με ιδιωτικά αεροσκάφη και τις πολιτογραφήσεις ξένων επενδυτών, ωστόσο ορισμένα ερωτήματα εξακολουθούν να προκαλούν συζητήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE