Ο κύβος ερρίφθη - Αυτός θα καθίσει στον Αρχιεπισκοπικό Θρόνο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου

Ο κύβος ερρίφθη - Αυτός θα καθίσει στον Αρχιεπισκοπικό Θρόνο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου

O Μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα αναδειχθεί νέος Αρχιεπίσκοπος.

Όλες οι πληροφορίες αναφέρουν πως αυτό θα είναι το τελικό αποτέλεσμα και μάλιστα σε εκλογές ενός γύρου με εννέα ή και δέκα ψήφους. Αυτά τα δεδομένα προκύπτουν από τους εκκλησιαστικούς κύκλους.

Όπως αναφέραμε και σε χθεσινό δημοσίευμα, το επόμενο και τελευταίο στάδιο για την εκλογή του Αρχιεπισκόπου θα παιχθεί στην δεκαεξαμελή Ιερά Σύνοδο, η οποία θα συνέλθει για να εξετάσει τυχόν ενστάσεις και να επικυρώσει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

Εξάλλου μπορεί ο Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος να ήρθε πρώτος στην προτίμηση των πιστών και επικράτησε με 35,68%, ο Πάφου Γεώργιος όμως, έχει τη στήριξη της πλειοψηφίας των μελών της Ιεράς Συνόδου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Με «εναλλακτικά σενάρια» και ξεκάθαρο στόχο πάει στη Νέα Υόρκη - «Δεν παραβλέπω τις δυσκολίες»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Με «εναλλακτικά σενάρια» και ξεκάθαρο στόχο πάει στη Νέα Υόρκη - «Δεν παραβλέπω τις δυσκολίες»

Αρκετά εναλλακτικά σενάρια για το πώς θα κινηθεί στο τραπέζι των συζητήσεων, έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε, σημειώνοντάς ότι ξεκάθαρος στόχος του είναι η επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE