Ο κύβος ερρίφθη - Αυτός θα καθίσει στον Αρχιεπισκοπικό Θρόνο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου

Ο κύβος ερρίφθη - Αυτός θα καθίσει στον Αρχιεπισκοπικό Θρόνο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου

O Μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα αναδειχθεί νέος Αρχιεπίσκοπος.

Όλες οι πληροφορίες αναφέρουν πως αυτό θα είναι το τελικό αποτέλεσμα και μάλιστα σε εκλογές ενός γύρου με εννέα ή και δέκα ψήφους. Αυτά τα δεδομένα προκύπτουν από τους εκκλησιαστικούς κύκλους.

Όπως αναφέραμε και σε χθεσινό δημοσίευμα, το επόμενο και τελευταίο στάδιο για την εκλογή του Αρχιεπισκόπου θα παιχθεί στην δεκαεξαμελή Ιερά Σύνοδο, η οποία θα συνέλθει για να εξετάσει τυχόν ενστάσεις και να επικυρώσει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

Εξάλλου μπορεί ο Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος να ήρθε πρώτος στην προτίμηση των πιστών και επικράτησε με 35,68%, ο Πάφου Γεώργιος όμως, έχει τη στήριξη της πλειοψηφίας των μελών της Ιεράς Συνόδου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

«Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα» ανέφερε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, ο οποίος έγινε δεκτός το πρωί της Παρασκευής από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, στη Λευκωσία. Το Κυπριακό είναι ένα ευρωπαϊκό ζήτημα, σημείωσε από την πλευρά του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις συζητήσεις που θα έχει με τον κ. Κόστα για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο (ΠΔΠ). Τον συνεχάρη, παράλληλα, για την πρωτοβουλία του να επισκεφθεί όλα τα κράτη μέλη.