Όχημα τυλίχτηκε στις φλόγες στην Λάρνακα - Έρευνες για τα αίτια

Όχημα τυλίχτηκε στις φλόγες στην Λάρνακα - Έρευνες για τα αίτια

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία στη Λάρνακα όταν η ώρα 530 το πρωί ξέσπασε φωτιά σε ημιφορτηγό, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε ανοιχτό χώρο στην πόλη της Λάρνακας.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Στο σημείο για κατάσβεση της πυρκαγιάς έσπευσαν δυο πυροσβεστικά οχήματα, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μέλη της οποίας κατέσβησαν τη φωτιά η ώρα 5:55.

Η σκηνή έχει αποκλειστεί και φρουρείται από την αστυνομία και αναμένεται να διενεργηθούν έρευνες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Αστυνομία ούτως ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Τη συμφωνία για είσοδο του γαλλικού επενδυτικού ομίλου Meridiam ως πλειοψηφικού μετόχου στην εταιρεία Great Sea Interconnector χαιρετίζει ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι προσδίδει νέα χρηματοδοτική και τεχνική ισχύ στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE