LIFESTYLE

Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια πανάκριβη Rolls Royce του έκανε δώρο Χριστουγέννων η σύντροφός του

Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια πανάκριβη Rolls Royce του έκανε δώρο Χριστουγέννων η σύντροφός του

η στεναχώρια του Κριστιάνο Ρονάλντο για την αποτυχία της Πορτογαλίας να προκριθεί στα ημιτελικά του Μουντιάλ, καθώς και για το γεγονός πως δεν έχει βρει ακόμα την επόμενη ομάδα της καριέρας του, επιχείρησε να μετριάσει η σύντροφός του, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ με έναν... ιδιαίτερο τρόπο.

Συγκεκριμένα, με ανάρτηση που έκαναν τόσο ο ίδιος ο 37χρονος σούπερ σταρ όσο και η Τζορτζίνα, γνωστοποίησαν πως το μοντέλο από την Αργεντινή έκανε χριστουγεννιάτικο δώρο στο CR7 μια Rolls Royce!

Δείτε βίντεο

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Ο Ρονάλντο βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε συνομιλίες με την ποδοσφαιρική ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, Αλ Νασρ και φέρεται να βρίσκεται κοντά στη συμφωνία με τον σύλλογο για ένα συμβόλαιο-ορόσημο ύψους περίπου 200 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως.

Και μπορεί η συμφωνία να μην έχει ακόμα «κλείσει», ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τον Ρονάλντο να φωτογραφηθεί στο Instagram μαζί με την οικογένειά του, λαμβάνοντας και ένα σούπερ πολυτελές δώρο από τη σύντροφό του, αξίας άνω των 280.000 ευρώ.

Ο Πορτογάλος άσος είχε δύσκολους μήνες μέσα στο 2022, καθώς ήρθε σε ρήξη φέτος με τον Έρικ Τεν Χαγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποχωρώντας από τον σύλλογο κοινή συναινέσει.

Στη συνέχεια, ο πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας ταξίδεψε ως μέλος της πορτογαλικής ομάδας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, όπου και πάλι ήρθε σε ρήξη με τον προπονητή του Φερνάντο Σάντος, αφού εκείνος αρνήθηκε να τον χρησιμοποιήσει κατά τη διάρκεια του τουρνουά.

Φαίνεται όμως ότι ο πρώην αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης απολαμβάνει την εορταστική περίοδο, με την Ροντρίγκεζ να δημοσιεύει στο Instagram ένα βίντεο με τον Ρονάλντο να χαμογελά με την οικογένειά του, πριν δείξει την αντίδρασή του μπροστά στο νέο του αυτοκίνητο!

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top