Με τα χίλια ζόρια στους «16» του Κυπέλλου η Ρεάλ

Με τα χίλια ζόρια στους «16» του Κυπέλλου η Ρεάλ

Δύσκολη πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ισπανίας πήρε η Ρεάλ Μαδρίτης στην έδρα της Καθερένιο (0-1) τη στιγμή που Έλτσε και Ράγιο Βαγεκάνο έπεφταν θύματα έκπληξης από Θέουτα και Χιχόν αντίστοιχα.

Δυσκολεύτηκε αλλά προκρίθηκε η Ρεάλ Μαδρίτης. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές στην αναμέτρηση με την Καχερένιο, με τον Ιταλό προπονητή να δίνει φανέλα βασικού σε αρκετούς αναπληρωματικούς παίκτες όπως ο Λούνιν, ο Οντριοθόλα, ο Νάτσο και ο Αζάρ.

Οι «μερένχες» έχασαν αρκετές ευκαιρίες και κατάφεραν να φτάσουν στην νίκη χάρη σε γκολ του Ροδρίγο στο 69ο λεπτό. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κάρλο Αντσελότι χρησιμοποίησε αρκετούς ποδοσφαιριστές από την δεύτερη ομάδα οι οποίοι έδειξαν καλό πρόσωπο και βοήθησαν ώστε το 1-0 να μείνει ως το τέλος.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη και Μερτς - Στην ατζέντα Κυπριακό, Προεδρία ΕΕ και διμερείς σχέσεις

Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη και Μερτς - Στην ατζέντα Κυπριακό, Προεδρία ΕΕ και διμερείς σχέσεις

Το Κυπριακό, η Προεδρία της ΕΕ, οι διμερείς σχέσεις αλλά και θέματα που σχετίζονται με την Τουρκία αναμένεται να απασχολήσουν τη συνάντηση την Παρασκευή του Γερμανού Καγκελάριου Φρίντριχ Μερτς με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Βερολίνο, σύμφωνα με αρμόδιες πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE