Σύγκρουση οχημάτων – Στο νοσοκομείο οι επιβαίνοντες μετά από το τροχαίο  

Σύγκρουση οχημάτων – Στο νοσοκομείο οι επιβαίνοντες μετά από το τροχαίο  

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (06/01) στον δρόμο Αυγόρου-Φρενάρους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Αστυνομία, το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 4:30 το απόγευμα, όταν δύο οχήματα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

Από την σύγκρουση προέκυψαν τραυματισμοί, με αποτέλεσμα οι επιβαίνοντες να μεταφερθούν στο γενικό νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο ένα όχημα επέβαιναν 2 πρόσωπα ενώ στο άλλο 3 πρόσωπα. 

Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το ατύχημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE