ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Βάφτηκε με αίμα και πάλι η άσφαλτος – «Έσβησε» η 77χρονη Μαρούλα - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

Βάφτηκε με αίμα και πάλι η άσφαλτος – «Έσβησε» η 77χρονη Μαρούλα - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

Σε θανατηφόρο κατέληξε η σοβαρή τροχαία σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 16:00 το απόγευμα στο δρόμο Φρέναρου-Αυγόρου με εμπλεκόμενα δύο οχήματα και πέντε πρόσωπα.

Τη ζωή της έχασε η 77χρονη Μαρούλα Μάντζαλου, η οποία ήταν επιβάτης στο διπλοκάμπινο που ενεπλάκη στη σύγκρουση.

Υπενθυμίζεται ότι σαλούν όχημα που οδηγούσε 28 χρονή από το Αυγόρου έχοντας ως συνοδηγό την αδελφή της 26 ετών σε κάποιο σημείο του δρόμου όπου καταλήγει πάροδος αγροτικού δρόμου που οδηγεί στην Παναγία την Ασπροβουνιώτισσα, συγκρούστηκε βίαια με δυπλοκάμπινο όχημα το οποίο εισερχόταν στον δρόμο με πρόθεση να κατευθυνθεί δεξιά προς Αυγόρου.

Στο διπλοκάμπινο όχημα οδηγός ήταν 71 χρονη επίσης από το Αυγόρου , έχοντας επιβάτες 77 χρονη και 78 χρονη επίσης από το Αυγόρου. Από την συγκρουση και τα δύο οχήματα κατέληξαν σε χωράφι εκτός του δρόμου ενώ για τον απεγκλωβισμό των εμπλεκομένων χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

 

Όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν με τρία ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι ενώ η 26 χρονη μεταφέρθηκε  με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομειο Λάρνακας.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι διαπιστωθηκε ο θανατος της Μαρούλας Μάντζαλου, 77 ετών.

Η κατάσταση της υγείας της 78χρονης της 71 χρονης που ήταν και αυτές στο διμπλοκάμπινο, αν και είναι σοβαρή, είναι σταθερή. Φαίνεται να φέρουν και οι δύο κατάγματα πλευρών και θα παραμείνουν για νοσηλεία.

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από την Τροχαια Αμμοχωστου.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top