Βάφτηκε με αίμα και πάλι η άσφαλτος – «Έσβησε» η 77χρονη Μαρούλα - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

Βάφτηκε με αίμα και πάλι η άσφαλτος – «Έσβησε» η 77χρονη Μαρούλα - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

Σε θανατηφόρο κατέληξε η σοβαρή τροχαία σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 16:00 το απόγευμα στο δρόμο Φρέναρου-Αυγόρου με εμπλεκόμενα δύο οχήματα και πέντε πρόσωπα.

Τη ζωή της έχασε η 77χρονη Μαρούλα Μάντζαλου, η οποία ήταν επιβάτης στο διπλοκάμπινο που ενεπλάκη στη σύγκρουση.

Υπενθυμίζεται ότι σαλούν όχημα που οδηγούσε 28 χρονή από το Αυγόρου έχοντας ως συνοδηγό την αδελφή της 26 ετών σε κάποιο σημείο του δρόμου όπου καταλήγει πάροδος αγροτικού δρόμου που οδηγεί στην Παναγία την Ασπροβουνιώτισσα, συγκρούστηκε βίαια με δυπλοκάμπινο όχημα το οποίο εισερχόταν στον δρόμο με πρόθεση να κατευθυνθεί δεξιά προς Αυγόρου.

Στο διπλοκάμπινο όχημα οδηγός ήταν 71 χρονη επίσης από το Αυγόρου , έχοντας επιβάτες 77 χρονη και 78 χρονη επίσης από το Αυγόρου. Από την συγκρουση και τα δύο οχήματα κατέληξαν σε χωράφι εκτός του δρόμου ενώ για τον απεγκλωβισμό των εμπλεκομένων χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

 

Όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν με τρία ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι ενώ η 26 χρονη μεταφέρθηκε  με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομειο Λάρνακας.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι διαπιστωθηκε ο θανατος της Μαρούλας Μάντζαλου, 77 ετών.

Η κατάσταση της υγείας της 78χρονης της 71 χρονης που ήταν και αυτές στο διμπλοκάμπινο, αν και είναι σοβαρή, είναι σταθερή. Φαίνεται να φέρουν και οι δύο κατάγματα πλευρών και θα παραμείνουν για νοσηλεία.

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από την Τροχαια Αμμοχωστου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

Σήμερα έχουμε απέναντί μας έναν αντίπαλο, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την Τουρκία των προηγούμενων ετών, δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά την παρουσίαση την Παρασκευή του προϋπολογισμού του Υπουργείου στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως βρισκόμαστε υπό υπαρξιακή απειλή και από την Κυπριακή Δημοκρατία υπάρχει καθημερινή προσπάθεια αντιμετώπισης της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE