ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ψάχνουν τα ακριβή αίτια που στοίχισαν τη ζωή της Μαρούλας Μάτζαλου - Η κατάσταση της υγείας των άλλων τραυματιών

Ψάχνουν τα ακριβή αίτια που στοίχισαν τη ζωή της Μαρούλας Μάτζαλου - Η κατάσταση της υγείας των άλλων τραυματιών

Η Αστυνομία διερευνά τα αίτια πρόκλησης τροχαίας σύγκρουσης, κατά την οποία έχασε τη ζωή της η Μαρούλα Μάτζαλου, 77 ετών, από το Αυγόρου. Η θανατηφόρα τροχαία σύγκρουση συνέβη χθες το απόγευμα, στην επαρχία Αμμοχώστου.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 4.10 το απόγευμα χθες Παρασκευή, σε σημείο του δρόμου Φρέναρος-Αυγόρου, παρά τη συμβολή με τον δρόμο από Παναγιά Ασπροβουνιώτισσα, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ως συνοδηγός η 77χρονη, με οδηγό γυναίκα ηλικίας 71 ετών και συνεπιβάτιδα γυναίκα ηλικίας 78 ετών, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα ηλικίας 28 ετών, με συνοδηγό γυναίκα ηλικίας 23 ετών.

Με τη σύγκρουση των δύο οχημάτων, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η 77χρονη κατέληξε σε παρακείμενο χωράφι, ενώ η 77χρονη, όπως και οι 71χρονη και 78χρονη, εγκλωβίστηκαν εντός του οχήματος τους. Αφού μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας απεγκλώβισαν τις τρεις γυναίκες, πλήρωμα ασθενοφόρου τις μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε τον θάνατο της 77χρονης.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου μεταφέρθηκε και η 28χρονη οδηγός του δεύτερου οχήματος, ενώ η 23χρονη συνοδηγός, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας. Η 23χρονη κρατήθηκε για νοσηλεία, με την κατάσταση της υγείας της να είναι εκτός κινδύνου, ενώ η 28χρονη έλαβε εξιτήριο.

Για νοσηλεία κρατούνται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, η 71χρονη οδηγός του πρώτου οχήματος και η 78χρονη επιβάτης στο όχημα. Η κατάσταση της υγείας τους είναι εκτός κινδύνου.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η θανατηφόρα τροχαία σύγκρουση διερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top