ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Θανατηφόρο το τροχαίο στο Αυγόρου - Ποια η κατάσταση της υγείας των υπόλοιπων επιβαινόντων

Θανατηφόρο το τροχαίο στο Αυγόρου - Ποια η κατάσταση της υγείας των υπόλοιπων επιβαινόντων

Σε θανατηφόρο κατέληξε σοβαρή τροχαία σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 16:00 το απόγευμα στο δρόμο Φρέναρου-Αυγόρου με εμπλεκόμενα δύο οχήματα και πέντε πρόσωπα.

Συγκεκριμένα κατά τον επίδικο χρόνο σαλούν όχημα που οδηγούσε 28 χρονή από το Αυγόρου έχοντας ως συνοδηγό την αδελφή της 26 ετών σε κάποιο σημείο του δρόμου όπου καταλήγει πάροδος αγροτικού δρόμου που οδηγεί στην Παναγία την Ασπροβουνιώτισσα, συγκρούστηκε βίαια με δυπλοκάμπινο όχημα το οποίο εισερχόταν στον δρόμο με πρόθεση να κατευθυνθεί δεξιά προς Αυγόρου.

Στο δυπλοκάμπινο όχημα οδηγός ήταν 71 χρονη επίσης από το Αυγόρου , έχοντας επιβάτες 77 χρονη και 78 χρονη επίσης από το Αυγόρου. Από την συγκρουση και τα δύο οχήματα κατέληξαν σε χωράφι εκτός του δρόμου ενώ για τον απεγκλωβισμό των εμπλεκομένων χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν με τρία ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι ενώ η 26 χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομειο Λάρνακας.

Δυστυχώς στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι διαπιστωθηκε ο θανατος της Μαρούλας Μάντζαλου, 77 ετών ενώ η 78χρονη και η 71 χρονη φέρουν και οι δύο κατάγματα πλευρών και θα παραμείνουν για νοσηλεία.

Η κατάσταση τους αν και σοβαρή είναι σταθερή.

Όσον αφορά την 26 χρονη και την 28 χρονη αναμένονται το αποτέλεσμα των εξετάσεων τους με την κατάσταση τους να χαρακτηρίζεται καλή.

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από την Τροχαια Αμμοχωστου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top