Τέλος καλό, όλα καλά

Τέλος καλό, όλα καλά

Τους τρεις βαθμούς κατάφερε να πάρει η Νέα Σαλαμίνα στον χθεσινό αγώνα κόντρα στην Καρμιώτισσα στο πρώτο και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Μπορεί η Νέα Σαλαμίνα να μην κατάφερε να «ξεμπλέξει» από τα δίκτυα της ΕΝΠ σε ολόκληρο το 90λεπτο, ωστόσο στις καθυστερήσεις έκανε αυτό που έπρεπε για να παραμείνει ακόμη πιο μακριά από τις θέσεις "κινδύνου".

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE