ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΓΓ του ΑΚΕΛ: «Με τον Μαυρογιάννη στην Προεδρία η προοδευτική αλλαγή προς όφελος της Κύπρου»

ΓΓ του ΑΚΕΛ: «Με τον Μαυρογιάννη στην Προεδρία η προοδευτική αλλαγή προς όφελος της Κύπρου»

Την πεποίθηση ότι η αλλαγή με προοδευτικό περιεχόμενο προς όφελος της Κύπρου και της κοινωνίας θα επιτευχθεί με την εκλογή του Ανδρέα Μαυρογιάννη στην Προεδρία της Δημοκρατίας, εξέφρασε ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου.

Σε δηλώσεις κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο Εκλογικό Επιτελείο Ανδρέα Μαυρογιάννη στη Λάρνακα, ο κ. Στεφάνου είπε πως «βρισκόμαστε πλέον στην αντίστροφη μέτρηση για τις προεδρικές εκλογές».

«Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα είναι καλή η νέα χρονιά για την Κύπρο γιατί στις εκλογές θα κερδίσει ο Ανδρέας Μαυρογιάννης και θα θέσει τέρμα στον κατήφορο προς τη διχοτόμηση, θα θέσει τέρμα στην διαπλοκή, διαφθορά που ταλανίζει τη χώρα και τη διασύρει διεθνώς, θα τερματίσει την υποβίβαση του κράτους δικαίου και των θεσμών και την ίδια ώρα θα ενισχύσει το κοινωνικό κράτος για να μπορεί το κράτος ολόχρονα και ολόπλευρα να στηρίζει τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη», σημείωσε.

Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ πρόσθεσε πως «είμαστε ένα μήνα σχεδόν πριν από τις προεδρικές εκλογές και σήμερα βρισκόμαστε στο εκλογικό επιτελείο (του Ανδρέα Μαυρογιάννη) στη Λάρνακα για να δώσουμε το μήνυμα ότι τη συνεχή και σκληρή δουλειά που εδώ και αρκετούς μήνες κάνουμε θα τη συνεχίσουμε, έτσι ώστε να κάνουμε πράξη αυτό το οποίο απαιτεί η καταπληκτική πλειοψηφία της κοινωνίας, έτσι όπως καταγράφεται και σε όλες τις μετρήσεις».

Η κοινωνία, είπε ο κ. Στεφάνου, «απαιτεί αλλαγή, μια αλλαγή με περιεχόμενο, προοδευτικό περιεχόμενο προς όφελος της Κύπρου και της κοινωνίας και αυτή την προοδευτική αλλαγή θα την πετύχουμε αναδεικνύοντας στο τιμόνι της Κυπριακής Δημοκρατίας τον Ανδρέα Μαυρογιάννη».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Η Κυβέρνηση έχει λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας τα οποία αξιολογούνται διαρκώς ως προς την αποτελεσματικότητα τους είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top