ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Χειροπέδες σε 27χρονο για τους πυροβολισμούς στην Πάφο την Πρωτοχρονιά

Χειροπέδες σε 27χρονο για τους πυροβολισμούς στην Πάφο την Πρωτοχρονιά

Σε δεύτερη σύλληψη προχώρησε η Αστυνομία Πάφου σε σχέση με την υπόθεση κακόβουλης ζημιάς και πυροβολισμών την Πρωτοχρονιά στην Πάφο.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή Πάφου Νίκο Τσαπή πρόκειται για 27χρονο που συνελήφθη την Παρασκευή ενώ ήδη τελεί υπό πενθήμερη προσωποκράτηση 24χρονος.  

Σύμφωνα με την Αστυνομία τη Δευτέρα 2.1.23  καταγγέλθηκε από 28χρονο μόνιμο κάτοικο Κύπρου ότι την Πρωτοχρονιά, γύρω στις 04:30 το πρωί, ενώ διασκέδαζε σε κέντρο αναψυχής στην Πάφο με δύο φιλικά του πρόσωπα δέχτηκε τηλεφώνημα από πρόσωπο, το οποίο γνωρίζει, το οποίο του ζήτησε να συναντηθούν σε συγκεκριμένο σημείο στην πόλη της Πάφου για να συζητήσουν ιδιωτική τους διαφορά.

Όταν ο 28χρονος μετέβη εκεί με τα δύο φιλικά του πρόσωπα, συνάντησε το συγκεκριμένο πρόσωπο και κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους άκουσε έναν πυροβολισμό. Στην συνέχεια το πρόσωπο που ζήτησε το ραντεβού αποχώρησε από το μέρος με το αυτοκίνητο του, ενώ ο παραπονούμενος άκουσε άλλους δυο πυροβολισμούς. Εκ των υστέρων διαπίστωσε ότι ο ένας από τους πυροβολισμούς έπληξε το αυτοκίνητο του στο πίσω αριστερό φτερό.

Μετά από περαιτέρω εξετάσεις η Αστυνομία εξασφάλισε μαρτυρία εναντίον δύο προσώπων ηλικίας 24 και 27 ετών και εναντίον τους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και συνελήφθησαν.

Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν είναι της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημελλήματος, παράνομης κατοχής και μεταφοράς κυνηγετικού όπολου και εκρηκτικών υλών, κακόβουλης ζημιάς και πυροβολισμών εντός κατοικημένης περιοχής και οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Κυβερνητικές Εξετάσεις: Αυτές είναι οι ημερομηνίες για το 2024 - Μέχρι πότε μπορείς να υποβάλεις αίτηση;

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Τον σταμάτησαν για έλεγχο και τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι - Χειροπέδες σε 35χρονο



Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 8:30 το πρωί η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου, στον Γενικό Έφορο Εκλογών, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top