Συγκίνηση για τον συμπολίτη μας που είχε 3.5 χρόνια να κάνει μπάνιο με ζεστό νερό - Η κίνηση εθελοντών

Συγκίνηση για τον συμπολίτη μας που είχε 3.5 χρόνια να κάνει μπάνιο με ζεστό νερό - Η κίνηση εθελοντών

Δεν μπορεί να περιγράψει την συγκίνηση του ο συμπολίτης μας, ο οποίος σύμφωνα με την εθελοντική ομάδα "Εθελοντές στην Κύπρο" είχε 3.5 χρόνια να κάνει μπάνιο με ζεστό νερό.

Πρόκειται για συμπολίτης μας ο οποίος ζει σε χωριό της Λεμεσού, δε άθλιες συνθήκες , καθώς ο χώρος στον οποίο διαμένει "μπάζει" νερά όταν βρέχει.

Μετά την έκκληση της εθελοντικής ομάδας, 5 εθελοντές άγνωστοι μεταξύ τους ένωσαν τις δυνάμεις τους και αγόρασαν ταχύθερμο γκαζιού. Συγκινημένος και χαρούμενος πλέον ο συμπολίτης μας , θα κάνει μπάνιο με ζεστό νερό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρχαν και κάποιες ανάγκες ακόμα για την περίπτωση του, όπως σόμπα γκαζιού, τραπεζάκι σαλονιού και κατσαρόλα, καθώς μια φορά την εβδομάδα το γραφείο ευημερίας στέλνει φροντίστρια να του μαγειρεύει. Ωστόσο , εθελοντές κατάφεραν για ακόμα μια φορά να καλύψουν κάθε ανάγκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE