Στα δικαστήρια η Πισπιρίγκου - Ξεκινά η δίκη για τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας

Στα δικαστήρια η Πισπιρίγκου - Ξεκινά η δίκη για τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας

Στα δικαστήρια έφτασε λίγα λεπτά πριν τις 8:30 το πρωί η Ρούλα Πισπιρίγκου. Σχεδόν ένα χρόνο από τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας, η μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου θα βρεθεί απέναντι στους δικαστές του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Ο συνήγορος της 34χρονης κατηγορουμένης, Αλέξης Κούγιας, φέρεται να σκοπεύει να ζητήσει την αναβολή της εκδίκασης επικαλούμενος κυρίως ισχυρά κωλύματα με εν εξελίξει δίκες που παρίσταται.

Δείτε εδώ το βίντεο:


Υπενθυμίζεται ότι ο θάνατος της Τζωρτζίνας ήταν αυτός που ξεδίπλωσε το «κουβάρι» των θανάτων και των δύο αδερφών της, της Ίριδας και της Μαλένας.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει παράλληλα να απολογηθεί για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Με ταχύτητα προχωρά η στήριξη των πυρόπληκτων - Άμεσες καταβολές, επιδόματα και έργα αποκατάστασης στις πληγείσες περιοχές

Με ταχύτητα προχωρά η στήριξη των πυρόπληκτων - Άμεσες καταβολές, επιδόματα και έργα αποκατάστασης στις πληγείσες περιοχές

Η ταχύτητα στην υλοποίηση των μέτρων στήριξης αποτελεί κρίσιμο δείκτη όχι μόνο της ανταπόκρισης του κρατικού μηχανισμού αλλά και της πολιτικής βούλησης να σταθεί η Πολιτεία στο πλευρό των πολιτών που επλήγησαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE