Βάζει τα πράσινα της 29ης Μαΐου ο Σιαθάς

Βάζει τα πράσινα της 29ης Μαΐου ο Σιαθάς

Μετά τον Ζόρντι Γκόμεθ, είναι θέμα χρόνου να ανακοινώσει την δεύτερη χειμερινή της μετεγγραφή η Ομόνοια 29ης Μαίου.

Πρόκειται για τον Θεοδόση Σιαθά, ο οποίος σήμερα έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ Λάρνακας.

Ήταν δανεικός στην Δόξα Κατωκοπιάς στο πρώτο μισό της τρέχουσας σεζόν, αλλά έγραψε μόνο μια επίσημη συμμετοχή ως αλλαγή.

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE