Βάζει τα πράσινα της 29ης Μαΐου ο Σιαθάς

Βάζει τα πράσινα της 29ης Μαΐου ο Σιαθάς

Μετά τον Ζόρντι Γκόμεθ, είναι θέμα χρόνου να ανακοινώσει την δεύτερη χειμερινή της μετεγγραφή η Ομόνοια 29ης Μαίου.

Πρόκειται για τον Θεοδόση Σιαθά, ο οποίος σήμερα έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ Λάρνακας.

Ήταν δανεικός στην Δόξα Κατωκοπιάς στο πρώτο μισό της τρέχουσας σεζόν, αλλά έγραψε μόνο μια επίσημη συμμετοχή ως αλλαγή.

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE