Νέα σύλληψη για τα 3,5 κιλά ναρκωτικά στη Λεμεσό - Φόρεσε χειροπέδες 32χρονος

Νέα σύλληψη για τα 3,5 κιλά ναρκωτικά στη Λεμεσό - Φόρεσε χειροπέδες 32χρονος

Στο πλαίσιο διερεύνησης και αξιολόγησης στοιχείων, μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) προχώρησαν χθες το απόγευμα στη σύλληψη βάσει δικαστικού εντάλματος, άντρα ηλικίας 32 ετών, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση.

Πρόκειται για την υπόθεση εντοπισμού 3 κιλών και 600 γραμμαρίων περίπου κάνναβης, τα οποία εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητο άντρα ηλικίας 40 ετών στις 9 Ιανουαρίου, 2023 στη Λεμεσό. Ο 40χρονος είχε συλληφθεί και τελεί υπό επταήμερη κράτηση.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE