Νέα σύλληψη για τα 3,5 κιλά ναρκωτικά στη Λεμεσό - Φόρεσε χειροπέδες 32χρονος

Νέα σύλληψη για τα 3,5 κιλά ναρκωτικά στη Λεμεσό - Φόρεσε χειροπέδες 32χρονος

Στο πλαίσιο διερεύνησης και αξιολόγησης στοιχείων, μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) προχώρησαν χθες το απόγευμα στη σύλληψη βάσει δικαστικού εντάλματος, άντρα ηλικίας 32 ετών, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση.

Πρόκειται για την υπόθεση εντοπισμού 3 κιλών και 600 γραμμαρίων περίπου κάνναβης, τα οποία εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητο άντρα ηλικίας 40 ετών στις 9 Ιανουαρίου, 2023 στη Λεμεσό. Ο 40χρονος είχε συλληφθεί και τελεί υπό επταήμερη κράτηση.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE