Νέα σύλληψη για τα 3,5 κιλά ναρκωτικά στη Λεμεσό - Φόρεσε χειροπέδες 32χρονος

Νέα σύλληψη για τα 3,5 κιλά ναρκωτικά στη Λεμεσό - Φόρεσε χειροπέδες 32χρονος

Στο πλαίσιο διερεύνησης και αξιολόγησης στοιχείων, μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) προχώρησαν χθες το απόγευμα στη σύλληψη βάσει δικαστικού εντάλματος, άντρα ηλικίας 32 ετών, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση.

Πρόκειται για την υπόθεση εντοπισμού 3 κιλών και 600 γραμμαρίων περίπου κάνναβης, τα οποία εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητο άντρα ηλικίας 40 ετών στις 9 Ιανουαρίου, 2023 στη Λεμεσό. Ο 40χρονος είχε συλληφθεί και τελεί υπό επταήμερη κράτηση.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.