LIFESTYLE

Survivor: Απασφάλισε ο Μαρτίκας για τον Βασάλο - «Aπό τύχη έφερε μια νίκη»

Survivor: Απασφάλισε ο Μαρτίκας για τον Βασάλο - «Aπό τύχη έφερε μια νίκη»

Στο συμβούλιο του νησιού βρέθηκαν για μια ακόμα φορά οι παίκτες του Survivor All Star, στο επεισόδιο που προβλήθηκε τη νύχτα της Τετάρτης μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, προκειμένου να συναντήσουν τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό. Εκεί οι Διάσημοι και οι Μαχητές έμελλε να μάθουν ποιος θα αποχωρούσε πρώτος από τον Άγιο Δομίνικο.

Πριν από την ανακοίνωση όμως της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού, ο Σπύρος Μαρτίκας θέλησε να ανάψει φωτιές στην κόκκινη ομάδα με αφορμή την τάση να ψηφιστεί ο Τάκης Καραγκούνιας τον οποίο και ο φαρμακοποιός θεωρεί τον πλέον δυνατό παίκτη της αντίπαλης ομάδας. «Συμβαίνει κάτι μοναδικό! Πως γίνεται αυτό στην ομάδα των μπλε;

Νιώθω ότι έχουν την εντύπωση κάποιοι παίκτες να στέκονται στο απυρόβλητο και αυτό να υποστηρίζεται τουλάχιστον από την μισή ομάδα. Πως γίνεται να ψηφίζεται ο καλύτερος τους παίκτες, μέχρι τώρα, που είναι ο Τάκης και για μία ψήφο θα ήταν και εκείνος υποψήφιος απόψε;

Όταν λένε ότι είναι άψογη η συμβίωση τους. Κάποιοι παίκτες που έχουν φέρει με το ζόρι μια νίκη, και αυτό από τύχη θα έλεγα, να μην βλέπουν ούτε μία ψήφο. Και από την άλλη να φτάνουν σε ένα σημείο να λιμοκτονούν, εμείς να συμπάσχουμε. Μου είναι τρομερά πρωτόγνωρο ως έμπειρος παίκτης πολύ πρόσφατα, για έξι μήνες, του ίδιου παιχνιδιού. Μου είναι τρομερά περίεργο να συμβαίνει κάτι τέτοιο» τόνισε, μέσα σε όλα, ο Σπύρος Μαρτίκας. «Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει φέρει μόνο μία νίκη».

«Ποιος έβγαλε το συμπέρασμα ότι ο Τάκης είναι ο πιο δυνατός μας παίκτης; Όλοι οι άλλοι τι είμαστε; Αδύναμοι;» αναρωτήθηκε αρχικά, με τη σειρά του, ο Κωνσταντίνος Βασάλος ο οποίος στη συνέχεια θέλησε να απαντήσει ευθέως στον αντίπαλο του. «Σπύρο, τα μαθήματα να τα δίνεις στη δική σου ομάδα! Δεν είμαστε παιδάκια εδώ. Κατάφερες αυτό που ήθελες, τέλος. Τελείωσε».

Πηγή: Zappit.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top