LIKE ONLINE

Τα πιο υπάκουα σκυλιά κάνουν βόλτα με το δικό τους ξεχωριστό λεωφορείο και γίνονται viral

Τα πιο υπάκουα σκυλιά κάνουν βόλτα με το δικό τους ξεχωριστό λεωφορείο και γίνονται viral

Για μια ομάδα σκύλων στην Αλάσκα, η καθημερινή μετακίνησή τους είναι ακριβώς όπως όλων των άλλων: περιμένουν το λεωφορείο, επιβιβάζονται και χαιρετούν χαρούμενα τα φιλαράκια τους.

Το βίντεο με τα σκυλάκια που μετακινούνται με το λεωφορείο τους έχει γίνει viral με σχεδόν 52 εκατομμύρια προβολές και σχεδόν εννέα εκατομμύρια likes στο TikTok.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mo (@mo_mountain_mutts)

Το κλιπ αναρτήθηκε από την Mo Mountain Mutts, μια εταιρεία με έδρα το Skagway της Αλάσκας, στην οποία συνιδιοκτήτες είναι το ανδρόγυνο Mo και Lee Thompson. Σύμφωνα με τον λογαριασμό τους στο Facebook, η εταιρεία είναι «ο συνοδός σκύλων του Skagway, το pet sitter και ο εκπαιδευτής σκύλων. Ειδικεύεται στις βόλτες με πολλά σκυλιά και κουτάβια»

Για τη Mo, όλα ξεκίνησαν με το να βγάζει βόλτες τα σκυλιά των φίλων της κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού της διαλείμματος. Οι φιλόζωοι ίσως έχουν δει ένα από τα πολλά βίντεο που ανεβάζουν στα social media η Μο και ο Λι Τόμπσον, το ζευγάρι που δημιούργησε αυτή την εταιρεία στην Αλάσκα, για την εκπαίδευση σκύλων, αλλά και για τις βόλτες κατοικίδιων.

«Όταν μπαίνει μέσα, κουνώντας την ουρά του, μυρίζει τριγύρω, «χαιρετά» τους τετράποδους φίλους του και πηγαίνει στη θέση του». Ο Αμαρού είναι ένα από τα 40 μέλη γκρουπ που πηγαίνουν- με το λεωφορείο- σε ομαδικές βόλτες τις οποίες οργανώνει η Mo Mountain Mutts.

Όσο απρόσμενη ήταν η επιτυχία που γνωρίζει το λεωφορείο των Τόμπσον στα social media, τόσο τυχαία ήταν και τα γεγονότα που τους έφεραν σε αυτό τον επαγγελματικό δρόμο. Αμφότεροι μεγάλωσαν στο Μίσιγκαν και είναι ζευγάρι από το σχολείο. Επισκέφθηκαν την Αλάσκα το 2014, σχεδιάζοντας να περάσουν εκεί το καλοκαίρι, αλλά τελικά επέλεξαν να μείνουν εκεί.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top