Προσπάθησε να της κλέψει το ρολόι από το χέρι την ώρα που κοιμόταν - Έβαλε τις φωνές γυναίκα στην Πάφο

Προσπάθησε να της κλέψει το ρολόι από το χέρι την ώρα που κοιμόταν - Έβαλε τις φωνές γυναίκα στην Πάφο

Στην σύλληψη 20χρονου αλλοδαπού προχώρησε η Αστυνομία στην Πάφο, καθώς εισήλθε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα (13/01), σε ξένη κατοικία στην Επαρχία Πάφου και συγκεκριμένα στην Χλώρακα με σκοπό την κλοπή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η Βρετανίδα ένοικος του σπιτιού, αντιλήφθηκε τον 20χρονο όταν επιχείρησε να της κλέψει το ρολόι την ώρα που κοιμόταν.

Η Βρετανίδα όταν αντιλήφθηκε τον 20χρονο ξεκίνησε να φωνάζει, ενώ ο 20χρονος τράπηκε σε φυγή και ανέβηκε στην οροφή της κατοικίας.

Λίγη ώρα αργότερα στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας όπου πέρασαν χειροπέδες στον 20χρονο, ενώ να σημειωθεί ότι ο ίδιος αντέδρασε κατά την διάρκεια της σύλληψης του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.