LIKE ONLINE

Ηλικιωμένη ασθενής στην Γερμανία δεν της άρεσε ο ήχος του αναπνευστήρα και τον έκλεισε δύο φορές

Ηλικιωμένη ασθενής στην Γερμανία δεν της άρεσε ο ήχος του αναπνευστήρα και τον έκλεισε δύο φορές

Μια συνταξιούχος που δεν της άρεσε ο ήχος του αναπνευστήρα ενός ασθενούς αποφάσισε να τον κλείσει για να μην...την ενοχλεί

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε νοσοκομείο του Μανχάιμ. Η Hatun C. λέγεται ότι απενεργοποίησε δύο φορές τον αναπνευστήρα μιας 79χρονης γυναίκας. Ο λόγος; Ο «ενοχλητικός» του ήχος.

Σε κοινή ανακοίνωση της αστυνομίας και της εισαγγελίας του Μανχάιμ αναφέρεται ότι η γυναίκα ήταν "έντονα ύποπτη" για την απενεργοποίηση του αναπνευστήρα.
Η κατηγορούμενη 73χρονη γυναίκα φέρεται να είναι ασθενής στον θάλαμο Covid του νοσοκομείου Diako του Μανχάιμ.

Φέρεται να απενεργοποίησε το μηχάνημα οξυγόνου του Hilal K., ο οποίος χρειάστηκε να αναζωογονηθεί από τους γιατρούς. Ο Hilal K. πέθανε αργότερα από επιπλοκές με το οξυγόνο.

Το περιστατικό συνέβη αρχές Δεκεμβρίου και ο Hatun C. έχει έκτοτε φυλακιστεί ως ύποπτος για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Ο γιος της Aydin C., 41 ετών, υπερασπίστηκε πρόσφατα την ίδια και δήλωσε στα γερμανικά μέσα ενημέρωσης ότι η «γειτόνισσα στο κρεβάτι έκανε πάρα πολύ δυνατό θόρυβο. Η μητέρα μου δεν μπορούσε να κλείσει τα μάτια της εκεί γιατί η συσκευή οξυγόνου του γείτονά της στο κρεβάτι έκανε τόσο δυνατό θόρυβο, σαν τρακτέρ», είπε. Ήταν εξαντλημένη και μαστουρωμένη από τα φάρμακα. Αλλά δεν ήθελε να κάνει κακό στη γυναίκα. Ήταν μια πράξη απελπισίας».

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top