Επίθεση με μαχαίρι στη Βουδαπέστη – Νεκρός αστυνομικός στην προσπάθεια να συλλάβει διαρρήκτη - Άλλοι δύο τραυματίες

Επίθεση με μαχαίρι στη Βουδαπέστη – Νεκρός αστυνομικός στην προσπάθεια να συλλάβει διαρρήκτη - Άλλοι δύο τραυματίες

Άνδρας τραυμάτισε με μαχαίρι τρεις αστυνομικούς στη Βουδαπέστη αργά χθες, Πέμπτη (12/1) βράδυ και ο ένας από τους αστυνομικούς υπέκυψε αργότερα στα τραύματά του στο νοσοκομείο όπου είχε διακομιστεί, αναφέρει η αστυνομία σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα.

Ο ύποπτος είχε προσπαθήσει να μπει σε διαμέρισμα σε συγκρότημα κατοικιών στην Βουδαπέστη όταν εκλήθη η αστυνομία.

Κατά την προσπάθεια που κατέβαλαν οι τρεις αστυνομικοί για να τον συλλάβουν, ο άνδρας τους μαχαίρωσε και προσπάθησε να διαφύγει στον δρόμο, όπου ένας τέταρτος αστυνομικός τον πυροβόλησε στα πόδια.

Πηγές: Reuters, ΑΠΕ-ΜΠΕ/εικόνα αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Σε ένα νέο παιχνίδι επίρριψης ευθυνών, επιχειρεί να σύρει η τουρκική πλευρά, τη διαδικασία στο Κυπριακό, την ώρα που ο ΟΗΕ προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το παράθυρο για επανέναρξη των συνομιλιών. Οι δηλώσεις του κατοχικου ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, σε συνδυασμό με τις διαφορετικές αναγνώσεις για τον ρόλο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, αποκαλύπτουν ότι πίσω από τη συζήτηση για την 5+1 παραμένει το βασικό πρόβλημα: η απουσία κοινής πολιτικής αφετηρίας για το Κυπριακό.