Άκυρο του στράικερ, αν επιμένει για επαναπατρισμό ο Σάντος…

Άκυρο του στράικερ, αν επιμένει για επαναπατρισμό ο Σάντος…

Βγαίνει από παντού, ότι ο Μπρούνο Σάντος, έλαβε την απόφαση να αποχωρήσει από την ΑΕΛ. Φαίνεται να τον ικανοποιεί η πρόταση που του έκανε η Γκόϊας, ομάδα της πατρίδας του.

Θα είναι κανονικά στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το ματς με την Ομόνοια την Δευτέρα. Μια πληροφορία που πήραμε τώρα το πρωί, φέρει τον Γιαννέφσκι να ζήτησε συνάντηση με τον παίχτη και τον μάνατζερ του την προσεχή Τρίτη (17/1).

Θα κάμει μια τελευταία προσπάθεια να πείσει τον έμπειρο δεξιό μπακ, να παραμείνει στην Λεμεσό.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στήνεται η σκακιέρα για την Προεδρία της βουλής- Οι υπόγειες συνεργασίες και η πόλωση, λίγο πριν απο την κάλπη

Στήνεται η σκακιέρα για την Προεδρία της βουλής- Οι υπόγειες συνεργασίες και η πόλωση, λίγο πριν απο την κάλπη

Λίγες μόλις ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές και το πολιτικό σύστημα εκπέμπει την εικόνα ενός μηχανισμού που έχει χάσει κάθε επαφή με την κοινωνία.

BEST OF TOTHEMAONLINE