Άκυρο του στράικερ, αν επιμένει για επαναπατρισμό ο Σάντος…

Άκυρο του στράικερ, αν επιμένει για επαναπατρισμό ο Σάντος…

Βγαίνει από παντού, ότι ο Μπρούνο Σάντος, έλαβε την απόφαση να αποχωρήσει από την ΑΕΛ. Φαίνεται να τον ικανοποιεί η πρόταση που του έκανε η Γκόϊας, ομάδα της πατρίδας του.

Θα είναι κανονικά στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το ματς με την Ομόνοια την Δευτέρα. Μια πληροφορία που πήραμε τώρα το πρωί, φέρει τον Γιαννέφσκι να ζήτησε συνάντηση με τον παίχτη και τον μάνατζερ του την προσεχή Τρίτη (17/1).

Θα κάμει μια τελευταία προσπάθεια να πείσει τον έμπειρο δεξιό μπακ, να παραμείνει στην Λεμεσό.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE