ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χριστοδουλίδης: «Η αποχή δεν είναι επιλογή - Η νέα γενιά να μην θυσιάσει το μέλλον της πατρίδας απέχοντας»

Χριστοδουλίδης: «Η αποχή δεν είναι επιλογή  - Η νέα γενιά να μην θυσιάσει το μέλλον της πατρίδας απέχοντας»

Σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα από κόσμο πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ μεγαλειώδης τελική επαρχιακή συγκέντρωση του ανεξάρτητου υποψήφιου για την προεδρία της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη.

Απευθυνόμενος στον κόσμο, ο Νίκος Χριστοδουλίδης ζήτησε ένα μεγάλο Ναι, μια ισχυρή λαϊκή εντολή στις 5 Φεβρουαρίου με μοναδικό στόχο να φέρουμε την ελπίδα, την προοπτική, την ανανέωση και την νέα εποχή στην χώρα μας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Χριστοδουλίδης είπε: «Σας ζητώ λοιπόν να είστε σε εγρήγορση, σας ζητώ να δώσετε όλες σας τις δυνάμεις. Σας ζήτω να μου δώσετε στις εκλογές ισχυρή λαϊκή εντολή και νομιμοποίηση, ώστε να μπορέσουμε δυναμικά και με αποφασιστικότητα να διακυβερνήσουμε την Κύπρο του αύριο. Για να πετύχουμε το όραμα μας που στηρίχτηκε στην κοινή μας ανάγκη: Για ανανέωση, ελπίδα και προοπτική για την πατρίδα μας, για όλους εμάς και τα παιδιά μας».

Το πρόγραμμα μας τόνισε ο κ. Χριστοδουλίδης περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, συγκεκριμένες και υλοποιήσιμες προτάσεις για την επείγουσα ανασύνταξη του κράτους. Περιλαμβάνει κοστολογημένες προτάσεις για

τον πρωτογενή τομέα. Και θα εργαστούμε είπε «Για μια Κύπρο που θα είναι ισχυρός εταίρος στην Ευρώπη και στην περιοχή μας με ισχυρή αποτρεπτική ισχύ και αναβίωση του Ενιαίου Αμυντικού Δόγματος. Για τα προβλήματα των προσφύγων μας που εξακολουθούν να υφίστανται τόσα χρόνια μετά την τραγική τουρκική εισβολή και κατοχή».

«Ο πρωταγωνιστικός ρόλος της ΕΕ», σημείωσε με έμφαση ο Νίκος Χριστοδουλίδης, «μπορεί ναι να λειτουργήσει καταλυτικά στην επίλυση του Κυπριακού, λαμβάνοντας υπόψη και το πλαίσιο των ευρωτουρκικών σχέσεων και τουρκικών απαιτήσεων, δημιουργώντας εκείνα τα δεδομένα που θα οδηγήσουν σε μια αμοιβαία επωφελή κατάσταση πραγμάτων και στην πολυπόθητη επανένωση της πατρίδας μας».

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο Νίκος Χριστοδουλίδης, υπέδειξε ότι η αποχή δεν είναι επιλογή, «η αποχή διασφαλίζει τη συνέχεια όλων αυτών που μας ενοχλούν, όλων αυτών που μας απομακρύνουν από τις κάλπες, όλων αυτών που πρέπει και εμείς ναι, θέλουμε να αλλάξουμε. Και απευθύνομαι ειδικά στη Νέα Γενιά τούτου του τόπου, στο μέλλον της πατρίδας μας, στα δικά μας παιδιά. Ας μην θυσιάσουμε το μέλλον της πατρίδας μας απέχοντας από την εκλογική διαδικασία. Έχετε λόγο, έχετε ρόλο και πρέπει να τον διεκδικήσετε μέσα από την ψήφο σας».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Από πού μας ήρθαν οι τουρίστες τον Μάιο και πόσοι Κύπριοι ταξίδεψαν στο εξωτερικό

Πισίνες: Αυτοί είναι οι συχνότεροι τύποι λοιμώξεων – Τα συμπτώματα, οι συμβουλές και το…βρεγμένο μαγιό – Ειδικός στο «T»

Σοβαρό τροχαίο Αγία Νάπα: Δεν φορούσε κράνος ο 21χρονος μοτοσικλετιστής - Η κατάσταση της υγείας του

Απόπειρα φόνου εναντίον αστυνομικού: Διάταγμα οκταήμερης κράτησης για τον 40χρονο

Πυρκαγιά στην Επαρχία Λεμεσού: Γίνεται προσπάθεια για πλήρη οριοθέτηση - Σοβαρός κίνδυνος αναζωπυρώσεωνΑπειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Μπορεί τα ΜΜΕ στο Λίβανο να αναφέρουν ότι ο ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, δεν απείλησε την Κύπρο αλλά την προειδοποίησε , ωστόσο αναλυτές προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα χαρτογραφώντας το ενδεχόμενο υλοποίησης όσων δήλωσε, αναφέροντας τέσσερις πιθανούς στόχους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top