ΚΟΣΜΟΣ

Η ματωμένη σκάλα στην οποία πέθανε ηλικιωμένη ύστερα από πτώση (Συγκλονιστική φωτογραφία)

Η ματωμένη σκάλα  στην οποία πέθανε ηλικιωμένη ύστερα από πτώση (Συγκλονιστική φωτογραφία)

Με μήνυση κατά του τοπικού συμβουλίου σε μια περιοψή στη Βρετανία, προχωρούν την υπόθεση η οικογένεια της Catherine Scullion, η οποία έχασε τη ζωή της στην προσπάθεια της να κατέβει την κοινόχρηστη σκάλα, στο σπίτι το οποίο διέμενε.

Συγκεκριμένα, το δυστύχημα προκλήθηκε όταν η καρέκλα – ανελκυστήρας της ηλικιωμένης κόλλησε, με αποτέλεσμα η 93χρονη να εκσφενδονιστεί και να βρεθεί στο έδαφος, νεκρή.   

Αυτός είναι και ο λόγος που η εν λόγω φωτογραφία βλέπει σήμερα το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με δημοσίευμα της Αγγλικής Mirror. 

«Ήταν τόσο άσχημα τραυματισμένη που νομίζαμε ότι η ηλικιωμένη μαχαιρώθηκε» αναφέρουν στην περιγραφή που μεταδίδει Daily Record, ότι έδωσαν οι χειρούργοι όταν αντίκρισαν το άψυχο σώμα της Catherine. 

Η οικογένειά της, ύστερα από το περιστατικό, μηνύει το τοπικό συμβούλιο, διεκδικώντας την αντικατάσταση του 16χρονου αυτού θανατηφόρου μηχανήματος.   

Η Catherine, η οποία είχε πέντε παιδιά, εννέα εγγόνια και τέσσερα δισέγγονα, πέθανε στις 24 Ιουνίου του περασμένου έτους, ωστόσο η ιστορία συνεχίζεται. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διοικητική έρευνα διέταξε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top