Ο παράδεισος έγινε κόλαση! Φωτιά σε ξενοδοχείο στο Λας Βέγκας (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο παράδεισος έγινε κόλαση! Φωτιά σε ξενοδοχείο στο Λας Βέγκας (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια αληθινή κόλαση έζησαν οι ένοικοι του ξενοδοχείου Κοσμοπόλιταν στο Λας Βέγκας, όταν ξέσπασε πυρκαγιά στην … παραδεισένια πισίνα που βρίσκεται στην ταράτσα του κτιρίου.

Πυκνός μαύρος καπνός κάλυψε όλη την περιοχή και όλοι φοβήθηκαν για επέκταση της φωτιάς σε διπλανό ξενοδοχείο.

Οι ένοικοι έντρομοι επιχείρησαν να εγκαταλείψουν το ξενοδοχείο. Κάποιοι το κατάφεραν, περνώντας από την εσωτερική σκάλα που συνδέει τα δύο ξενοδοχεία.

Άνδρες της πυροσβεστικής επενέβησαν αμέσως και έσβησαν τη φωτιά στον 14ο όροφο του συγκροτήματος μέσα σε μισή ώρα.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα την πυρκαγιά προκάλεσε αναμμένο τσιγάρο που κάποιος πέταξε στην ταράτσα.

Η φωτιά έκαψε δέντρα Bamboo και καμπάνες στη δυτική πλευρά του ξενοδοχείου, αλλά είχε ελάχιστη επίδραση στο εσωτερικό του κτιρίου.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ξένα μέσα, δύο άνθρωποι χρειάστηκαν ανάνηψη μετά την εισπνοή του καπνού και ένας από αυτούς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

Η λύση στην παρανομία σε σχέση με τους σφετερισμούς περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές, είναι η επίλυση του Κυπριακού, τόνισε, την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, που θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE