ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευθύμιος Δίπλαρος: Δήλωση που θα συζητηθεί - «Έπρεπε να πειστεί κάποιος να μην ήταν υποψήφιος» - Βίντεο

Ευθύμιος Δίπλαρος: Δήλωση που θα συζητηθεί - «Έπρεπε να πειστεί κάποιος να μην ήταν υποψήφιος» - Βίντεο

Με πιο ώριμη σκέψη θα έπρεπε να γίνονταν οι προτάσεις για υποψηφιότητες στις Προεδρικές στον Δημοκρατικό Συναγερμό δήλωσε ο Ευθύμιος Δίπλαρος.

Συγκεκριμένα, φιλοξενούμενος σήμερα Τρίτη 7/2 στην εκπομπή «ALPHA Ενημέρωση», ο βουλευτής ΔΗΣΥ Ευθύμιος Δίπλαρος, ερωτηθείς αν γύριζε ο χρόνος πίσω στο πολιτικό γραφείο του ΔΗΣΥ τον Δεκέμβριο του 2021 αν θα προπορευόταν διαφορετικά, απάντησε πως «θεωρώ ότι θα έπρεπε να ασκούσαμε ακόμη περισσότερο κάποιο ρόλο να πεισθούν κάποιοι, κάποιος να μην είναι υποψήφιος».

Ερωτηθείς αν αναφέρεται στον κ. Νεοφύτου ή στον κ. Χριστοδουλίδη αρκέστηκε να απαντήσει ότι «θεωρώ θα μπορούσε να πρυτανεύσουν σωστότερες θέσεις και απόψεις».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Κανάλια επικοινωνίας ενεργοποιήθηκαν μετά τις πρόσφατες αναφορές του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, που αφορούσαν την Κύπρο και οι τοποθετήσεις έχουν πλέον καταστεί κατά πολύ ηπιότερες, όπως ανέφεραν στο ΡΙΚ αρμόδιες πηγές. Παράλληλα, συνέχιζαν οι ίδιες πηγές, δημοσιεύματα μέσων που βρίσκονται κοντά στη Χεζμπολάχ, υποβαθμίζουν πια το θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top