Ελλάδα: Έψαχναν ασθενή στο νοσοκομείο και τελικά τον βρήκαν νεκρό στην τουαλέτα

Ελλάδα: Έψαχναν ασθενή στο νοσοκομείο και τελικά τον βρήκαν νεκρό στην τουαλέτα

Ξαφνικό θάνατο βρήκε ένας 70χρονος στα Τρίκαλα, ο οποίος είχε πάει και στα επείγοντα του νοσοκομείου για να εξεταστεί.

Σύμφωνα με το Trikalanews.gr το πρωί της Τρίτης οι γιατροί των επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου Τρικάλων αναζητούσαν ασθενή που είχε εξαφανιστεί, ενώ διαπίστωσαν από αξονική ότι αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας. τελικά τον βρήκαν νεκρό στις τουαλέτες!

Το χρονικό
Ο Τρικαλινός, 70 περίπου ετών, απευθύνθηκε στα επείγοντα του Νοσοκομείου μετά από αδιαθεσία που αισθάνθηκε και κρίθηκε απαραίτητο να γίνει άμεσα αξονική τομογραφία. Τα αποτελέσματα της εξέτασης έδειξαν σοβαρό πρόβλημα – πιθανώς ανεύρισμα – και οι γιατροί έκριναν ότι θα πρέπει να επαναληφθεί η εξέταση.

Όταν τον αναζήτησαν όμως δεν κατάφεραν να τον βρουν. Μάλιστα, ειδοποιήθηκε μέχρι και η Αστυνομία.

Δυστυχώς βρέθηκε νεκρός στις τουαλέτες του Νοσοκομείου, όπου κατέληξε πιθανότατα λόγω του θέματος υγείας που αντιμετώπιζε.

Πηγή: newsit.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Άτυπη Σύνοδος: Ο οδικός χάρτης για «μία Ευρώπη», η κρίση στη Μ. Ανατολή και η ενεργειακή απεξάρτηση - Όλα όσα έγιναν

Άτυπη Σύνοδος: Ο οδικός χάρτης για «μία Ευρώπη», η κρίση στη Μ. Ανατολή και η ενεργειακή απεξάρτηση - Όλα όσα έγιναν

Μία ιστορική στιγμή για την Κύπρο ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 24 Απριλίου με την Άτυπη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου σε ένα γεμάτο διήμερο σε Αγία Νάπα και Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE