Πάφος FC: Κλείνει παίκτη για το καλοκαίρι με 1,5 εκατ. δολάρια

Πάφος FC: Κλείνει παίκτη για το καλοκαίρι με 1,5 εκατ. δολάρια

Την συμφωνία με την Πάφο FC και την ομάδα της Ουραγκάν για λογαριασμό του Λούκας Μερόλα αποκάλυψε ο δημοσιογράφος του «TyC Sports», Σέσαρ Λουίς Μέρλο.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής Λούκας Μερόλα οποίος ετοιμάζεται να έρθει στην Κύπρο για λογαριασμό της Πάφου έναντι 1.400.000 ευρώ που προσέφερε η Κυπριακή ομάδα στην δική του.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο Μέρλο, ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής θα αγωνίζεται μέχρι τον Ιούνιο στη Ρίγα υπό τη μορφή δανεισμού και από κει η Πάφος θα μπορεί να τον κλείσει για 4 χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πράσινο φως σε πιλοτικά έργα υδρογόνου – Στόχος το ρυθμιστικό πλαίσιο μέχρι το 2027

Πράσινο φως σε πιλοτικά έργα υδρογόνου – Στόχος το ρυθμιστικό πλαίσιο μέχρι το 2027

Η Κυβέρνηση θα στηρίξει την ανάπτυξη του υδρογόνου, ενθαρρύνοντας ενεργά ιδιωτικές πρωτοβουλίες και πιλοτικά έργα, ανέφερε στον χαιρετισμό του στο Συνέδριο «Υδρογόνο για ένα Καθαρό Μέλλον» ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE