ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Κύπρο ο Νετανιάχου - σημαντικά ζητήματα επί τάπητος

Στην Κύπρο ο Νετανιάχου - σημαντικά ζητήματα επί τάπητος

Φθάνει σήμερα στην Κύπρο για ολιγόωρη επίσκεψη ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ Βενιαμίν Νετανιάχου.Το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί στο Προεδρικό Μέγαρο η τελετή επίσημης υποδοχής του κ. Νετανιάχου και της αντιπροσωπείας του και θα ακολουθήσει κατ’ ιδίαν συνάντηση Αναστασιάδη – Νετανιάχου.

Στη συνέχεια, οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών θα παρακαθίσουν σε διευρυμένες συνομιλίες. Μετά τις συνομιλίες θα γίνουν δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Στις 1330 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παραθέσει γεύμα προς τιμήν του Πρωθυπουργού του Ισραήλ  στο Προεδρικό Μέγαρο.

Όπως είχε δηλώσει στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης στη συνάντηση θα συζητηθούν διμερή θέματα και θέματα που αφορούν την περιοχή της Μέσης Ανατολής.

Υπενθυμίζεται πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε πραγματοποιήσει επίσκεψη το Ισραήλ στα μέσα Ιουνίου κατά την οποία απηύθυνε πρόσκληση στον κ. Νετανιάχου να επισκεφθεί την Κύπρο.

Όπως αναφέρθηκε στο ΚΥΠΕ, το γεγονός ότι η επίσκεψη του Ισραηλινού Πρωθυπουργού πραγματοποιείται σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα από την επίσκεψη του Προέδρου Αναστασιάδη στο Ισραήλ δείχνει το πολύ καλό επίπεδο σχέσεων μεταξύ των δυο χωρών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top