ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Kατσουνωτός: «Έχουμε απελπιστεί να μαζεύουμε άψυχα κορμιά από την άσφαλτο»

Kατσουνωτός: «Έχουμε απελπιστεί να μαζεύουμε άψυχα κορμιά από την άσφαλτο»

Δραματική έκκληση στο κοινό να είναι προσεκτικό στους δρόμους απευθύνει ο Υπεύθυνος Τροχαίας Λεμεσού.

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη 

Ο Μιχάλης Κατσουνωτός, κάνοντας τον τραγικό απολογισμό με τα θύματα από τροχαία δυστυχήματα, το τελευταίο τριήμερο στη Λεμεσό, έγραψε στο facebook, ένα κείμενο, θέλοντας να μας ταρακουνήσει.

Πίσω από τα απελπιστικά  λόγια του και σε μία προσπάθεια του να μας αφυπνίσει, βγάζει το ανθρώπινο πρόσωπο της αστυνομίας και δείχνει την μεγαλοψυχία του ως προσωπικότητα.

 Ο Μιχάλης Κατσουνωτός έγραψε:

“ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ και ένα πολύ σοβαρό δυστύχημα (πεζός χαροπαλεύει) σε 3 μέρες στην πόλη και επαρχία Λεμεσού.

Έχουμε απελπιστεί να μαζεύουμε άψυχα κορμιά από την άσφαλτο. Ωστόσο παρά τα μηνύματα και τις προειδοποιήσεις κάποιοι φαίνεται δεν αντιλαμβάνονται και καθημερινά στους δρόμους επιδοκιμάζουν τον κίνδυνο και φλερτάρουν με το θάνατο (αλκοόλ, ταχύτητα, κράνος, κινητό, κόκκινο φως κ. α). Έχουν την εντύπωση και την σιγουριά ότι "δεν θα τύχει σ'εμάς".

Θα τύχει και μάλιστα αναπόφευκτα και χρειάζεται μόνο ένα δευτερόλεπτο για να αποβεί μοιραίο για εμάς τους ίδιους ή άλλους ανυποψίαστους συνανθρώπους μας. Φτάνει πια να παίζουμε την ζωή μας και την ζωή άλλων κορώνα γράμματα.. Μην γίνουμε η αφορμή να μαυροφορέσουν γονείς συγγενείς φίλοι.. Αιώνια η μνήμη όλων των θυμάτων..”

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top