Kατσουνωτός: «Έχουμε απελπιστεί να μαζεύουμε άψυχα κορμιά από την άσφαλτο»

Kατσουνωτός: «Έχουμε απελπιστεί να μαζεύουμε άψυχα κορμιά από την άσφαλτο»

Δραματική έκκληση στο κοινό να είναι προσεκτικό στους δρόμους απευθύνει ο Υπεύθυνος Τροχαίας Λεμεσού.

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη 

Ο Μιχάλης Κατσουνωτός, κάνοντας τον τραγικό απολογισμό με τα θύματα από τροχαία δυστυχήματα, το τελευταίο τριήμερο στη Λεμεσό, έγραψε στο facebook, ένα κείμενο, θέλοντας να μας ταρακουνήσει.

Πίσω από τα απελπιστικά  λόγια του και σε μία προσπάθεια του να μας αφυπνίσει, βγάζει το ανθρώπινο πρόσωπο της αστυνομίας και δείχνει την μεγαλοψυχία του ως προσωπικότητα.

 Ο Μιχάλης Κατσουνωτός έγραψε:

“ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ και ένα πολύ σοβαρό δυστύχημα (πεζός χαροπαλεύει) σε 3 μέρες στην πόλη και επαρχία Λεμεσού.

Έχουμε απελπιστεί να μαζεύουμε άψυχα κορμιά από την άσφαλτο. Ωστόσο παρά τα μηνύματα και τις προειδοποιήσεις κάποιοι φαίνεται δεν αντιλαμβάνονται και καθημερινά στους δρόμους επιδοκιμάζουν τον κίνδυνο και φλερτάρουν με το θάνατο (αλκοόλ, ταχύτητα, κράνος, κινητό, κόκκινο φως κ. α). Έχουν την εντύπωση και την σιγουριά ότι "δεν θα τύχει σ'εμάς".

Θα τύχει και μάλιστα αναπόφευκτα και χρειάζεται μόνο ένα δευτερόλεπτο για να αποβεί μοιραίο για εμάς τους ίδιους ή άλλους ανυποψίαστους συνανθρώπους μας. Φτάνει πια να παίζουμε την ζωή μας και την ζωή άλλων κορώνα γράμματα.. Μην γίνουμε η αφορμή να μαυροφορέσουν γονείς συγγενείς φίλοι.. Αιώνια η μνήμη όλων των θυμάτων..”

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE