ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Φίλοι του Ακάμα»: Βλέπουν μεθοδεύσεις με αποφάσεις της τελευταίας στιγμής για Ακάμα – «Η πολιτεία δεν σεβάστηκε τις υποχρεώσεις της»

«Φίλοι του Ακάμα»: Βλέπουν μεθοδεύσεις με αποφάσεις της τελευταίας στιγμής για Ακάμα – «Η πολιτεία δεν σεβάστηκε τις υποχρεώσεις της»

Σε κυβερνητικές μεθοδεύσεις για τον Ακάμα, λίγο πριν τη λήξη της θητείας της παρούσας Κυβέρνησης, αναφέρεται με σημερινή ανακοίνωση της η οργάνωση «Φίλοι του Ακάμα».

Λέει ακόμη ότι η Πολιτεία «δεν σεβάστηκε τις υποχρεώσεις της» για προστασία της χερσονήσου και για στήριξη των κοινοτήτων της περιοχής που είχαν διαχρονικά επιβεβαιωθεί από διαδοχικές μελέτες από έγκυρους και καταξιωμένους ευρωπαϊκούς κι ευρύτερα διεθνείς φορείς.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι ο κατακερματισμός της χερσονήσου του Ακάμα σε τέσσερεις περιοχές και ο μη σεβασμός των απόψεων έγκυρων εμπειρογνωμόνων για δημιουργία ενός πραγματικού Εθνικού Πάρκου διεθνών προδιαγραφών, σίγουρα δεν οδηγεί στα επιθυμητά για όλους αποτελέσματα.

Αναφέρεται ότι «με τις μεθοδεύσεις των τελευταίων ημερών της απερχόμενης Κυβέρνησης επιβεβαιώνεται ο εκφυλισμός της διαδικασίας ετοιμασίας Τοπικού Σχεδίου». Διερωτάται ακόμη γιατί ενώ η Βουλή των Αντιπροσώπων έχει διακόψει τις εργασίες της και αναστείλει το βαρύ νομοθετικό της έργο δυο μήνες πριν τις εκλογές, η εκτελεστική εξουσία «θέλει να αφήσει μια ακόμα αρνητική σφραγίδα, στο τέλος της δεκάχρονης πορείας της, με αποφάσεις της τελευταίας στιγμής».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top