ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Α. Νεοφύτου: «Δεν υιοθετώ την άποψη της Καίτης Κληρίδη…δεν μπορώ να δεχτώ την οποιαδήποτε κατηγορία»

Α. Νεοφύτου: «Δεν υιοθετώ την άποψη της Καίτης Κληρίδη…δεν μπορώ να δεχτώ την οποιαδήποτε κατηγορία»

Για τις εσωκομματικές εκλογές του ΔΗΣΥ αλλά και για τα αποτελέσματα των Προεδρικών εκλογών μίλησε ο Αβέρωφ Νεοφύτου σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με τον νέο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, ανέφερε ότι «ο ΔΗΣΥ έχει μια πολύ μεγάλη αγκαλιά για να χωρέσει και αυτούς που είχαν την πρώτη Κυριακή την επιλογή για τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Αυτά έχουν τελειώσει. Κάναμε λάθη άνθρωποι είμαστε θα μάθουμε από τα λάθη μας θα κοιτάξουμε μπροστά θα κάνουμε ανασυγκρότηση στηρίζοντας τον τόπο μας. Η ασφάλεια και η σταθερότητα της χώρας εξαρτάται και από την ενότητα της παράταξης μας»

Όσο αφορά τις εσωκομματικές εκλογές, ο κύριος Νεοφύτου τόνισε ότι «δεν θα κάνω κριτική σε οποιονδήποτε θα είναι ανθυποψήφιος μου. Η δική μου υποψηφιότητα ήταν συλλογική όχι προσωπική. Πάρθηκαν συλλογικές αποφάσεις για να είμαι υποψήφιος»

«Είναι δημοκρατικό δικαίωμα του καθενός. Έχουμε μέλη που θα κρίνουν τον επόμενο αρχηγό. Ο κύριος Νουρής παραμένει ένας εκλεκτός φίλος. Καλύτερη λογοδοσία είναι να αποφασίσουν δια του δημοκρατικού τους δικαιώματος. Ο καθένας θα μας κρίνει με τις πράξεις, τις παραλείψεις, τα θετικά μας και τα αρνητικά μας», πρόσθεσε.

Καταλήγοντας, ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, επισήμανε ότι «αναλαμβάνω το μερίδιο ευθύνης μου μεταξύ πρώτης και δεύτερης Κυριακής»

«Δεν μπορώ ως Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και συνεργάτης για χρόνια στη διάθεση της χώρας, να δεχτώ την οποιαδήποτε κατηγορία για οποιονδήποτε. Δεν υιοθετώ την άποψη της Καίτης Κληρίδη», κατέληξε.

Δείτε το απόσπασμα:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top