Τον «πρόδωσε» το όχημα του - Πώς εντόπισαν τον 32χρονο για την απόπειρα απαγωγής της 12χρονης - Παραδέχτηκε την εμπλοκή του

Τον «πρόδωσε» το όχημα του - Πώς εντόπισαν τον 32χρονο για την απόπειρα απαγωγής της 12χρονης - Παραδέχτηκε την εμπλοκή του

Στην σύλληψη Ελληνοκύπριου για την υπόθεση απόπειρας απαγωγής ανήλικης προχώρησε η Αστυνομία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης απόπειρας απαγωγής ανήλικης, που διαπράχθηκε στις 14 Φεβρουαρίου, 2023 στην επαρχία Αμμοχώστου η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη προσώπου ηλικίας 32 ετών.

Συγκεκριμένα, μετά από συντονισμένη επιχείρηση, μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου εντόπισαν σήμερα το πρωί όχημα να κινείται σε δρόμο της επαρχίας Αμμοχώστου, η περιγραφή του οποίου φαίνεται να ανταποκρίνεται προς το όχημα που είχε εμπλοκή στην υπόθεση.

Τα μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν το όχημα το οποίο οδηγείτο άντρα ηλικίας 32 ετών και τον οδηγήσαν στα γραφεία του ΤΑΕ Αμμοχώστου όπου ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχθηκε ότι εμπλέκεται στην υπόθεση και προέβαλε κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Από εβδομάδας τα ονόματα για διορισμούς, δηλώνει συνεργάτης του Χριστοδουλίδη

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE